"Slepi miševi" zagrizli za Barsino dete

Autor: Boban Filipović
nedelja 27.03.2016.
10:34
Izvor: Sportske.net

Španski mediji pišu da je Valensija pokazala veliko interesovanje da svoju navalu ojača mladićem iz Paragvaja koji je jedno od najprijatnijih izeznađenja ove sezone u Primeri.

Beta/AP Photo/Matilde Campodonico
Beta/AP Photo/Matilde Campodonico

Povezane vesti

Prema saznanjima do kojih je došao 'Mundo Deportivo', golgeter Sportigna iz Hihona Antonio Sanabrija bi vrlo lako mogao da završi na 'Mestalji'.

20-godišnji reprezentativac Paragvaja igra fantastično u dresu 'ponosa Asturije', za koji nastupa kao pozajmljen igrač Rome. Najbolji je strelac Abeladrove ekipe sa 11 prvenstvenih golova, upisao je i dva het-trika, protiv Real Sosijedada i Las Palmasa.

Sanabrija se razvijao u La Masiji, čuvenoj Barsinoj akademiji, sa Kataloncima je kao omladinac osvojio Ligu šampiona 2014. godine. Put ga potom vodi na Apenine, Sasuolo mu je bio prvi klub u seniorskoj konkurenciji, potom za 5 miliona evra prelazi u Romu, gde ne dobija pravu priliku da pokaže šta zna, pa biva prosleđen na pozajmicu u Hihon.

Pomenuti izvor saznaje da 'Vučica' nema u planu da ga vrati u svoj tabor uprkos sjajnom golgeteskom učinku, pa će Valesnija pokušati da ga privoli da pojača njene redove.

Toni Sanabrija je debitovao za A seleciju Paragvaja kao 17-godišnjka i do sada zabeležio pet nastupa u dresu sa državnim grbom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mauricio Pinilla
Sunday, 27.03.2016
10:59

Vucica nema u planu da ga zadrzi u svom taboru?On je uz Ezekjela Poncea buducnost Rome...do godine on je drugi spic Rome, a zna se koliko Roma rotira u napadu,tako da mu eto prilika da se pokaze i dokaze.Tony Sanabria 9.