'Slepi miševi' love golgetera

Autor: Boban Filipović
četvrtak 22.10.2015.
13:54
Izvor: Sportske.net

Trener Valensije Nuno Espirito Santo priznao da mu je neophodno pojačanje u ofanzivi u zimskom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Neefikasnost je najveći problem Valensije ove sezone, samo sedam postignutih golova u prvih osam kola Primere su signal za potragu za novim napadačem u januaru.

Alvaro Negredo i Pako Alkaser su postigli po  jedan gol u prvenstvu do sada, Rodrigo i Santi Mina nijedan, te je Nunova zabrinutost opravdana.

Kada na sve to dodamo podatak da od pet golova, koliko je Valensija postigla u prva tri kola grupne faze Lige šampiona, nijedan nije postigao napadač postaje još jasnije zbog čega je trener 'Slepih miševa' zatražio sastanak sa predsedikom Čanom oko pojačanja u ofanzivi u predstojećem prelaznom roku.

Španski mediji još uvek nisu krenuli sa spekulacijama oko toga kog napadača bi Valensija mogla da dovede u svoje redove, ali kako se januar bude priblićavao nema sumnje da će se mnoga imena provlačiti kao potecijalno rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KibaSrb
Thursday, 22.10.2015
14:17

Da vlasnici imaju mozga pa da potraze trenera,a ne novog napadaca kojeg ce 99% dovesti iz portugalske lige i preplatiti ga jedno 30-40 mil kao i Rodriga,na savet Nunovog druga Mendesa...