Skup si "Bleki" ali ima nade!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.09.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Nije gotovo, čekaju Milenković i Maldini, ali i Partizan...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Milan ne odustaje od Milenkovića. Štoper Srbije je velika želja Piolija, ali je cena paprena, 40 miliona evra. Fiorentina ipak nije u dobroj situaciji, "Bleki" hoće u veći klub, a ima ugovor još dve godine, narednog leta, "Ljubičasti" neće moći da uzmu ni pola od te sume.

Odbili su da Paketa bude deo posla, sa druge strane mogu da plate samo 20 miliona, ako ne prodaju nikoga, za njih nije samo Milenković preskup, već i Pecelja, njegov kolega iz odbrane.

Ramadani traži način, bilo da Milan plati pozajmicu sa otkupom, bilo da se čeka finiš prelaznog roka kada bi Fiorentina mogla malo da smanji cenu, ali je razlika između ponude i onoga što traže Toskanci prevelika.

Milan čeka u četvrtak Šamrok, hoće u LE, mada će biti nekompletni. Najveće pojačanje Tonali će biti u timu, a navodno se čeka plasman u LE, kako bi se ekipa dodatno pojačala. Da li to znači da će probati samo da dovedu Milenkovića, ili napadača kao alternativu za Ibru, videćemo, tek Maldini je potvrdio da prelazni rok nije završen.

Baner 4

Partizan ima 5% od Milenkovićevog transfera, navijaju jasno da obeštećenje bude što veće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke