Škot na ceni u Premijer ligi!

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.01.2017.
18:38
Izvor: Sportske.net

Za fudbalerom Hal sitija vlada sve veće interesovanje.

Beta/Daniel Hambury/PA via AP
Beta/Daniel Hambury/PA via AP

Povezane vesti

Robert Snodgras je definitivno najsvetlija tačka u ekipi Hala ove sezone, postgao je sedam golova u Premijer ligi, igrao na najrazličitijim pozicijama u timu.

Kada pogledamo rezultate "Tigrova", čini se da ih je reprezentativac Škotske prerastao, a interesovanja za njegove usluge ne manjka.

Vest Hem je već opipavao puls uprave Hala, njihova skromna ponuda je glatko odbijena, ali niko iz uprave "Čekićara" nije potvrdio da su odustali.

Sada se još jedan klub iz Premijer lige pojavio sa velikim interesovanjem, a to je ekipa Vest Bromvič Albiona, koja je spremana da zavuče ruku u džep u ovom prelaznom roku.

Čini se da bi im igrač poput Snodgrasa potpuno odgovarao, pokriva nekoliko pozicija, ofanzivno je nastrojen i ima veliko iskustvo u Premijer ligi kako je svojevremeno nosio i dres Noriča.

Nije poznato da li je na adresu "Tigrova" stigla ponuda ekipe sa "Hotornsa", navodnu u redovima Hala ne žele da se odreknu svog najbolje igrača, po svaku cenu, ali je pitanje šta sve o tome ima da kaže sam fudbaler, kako bi ponovo "ni kriv ni dužan" vrlo lako mogao da završi u Čempionšipu.

Hal je danas doveo dva pojačanja, jedan od fudbalera koji su stigli u ekipu Marka Silve je svojevremeno nosio i dres Crvene zvezde, a više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke