Sjajni Meksikanac sada na radaru Barselone?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.07.2018.
17:15
Izvor: Sportske.net

Veliki broj klubova pokazao je interesovanje za njegove usluge u prethodnom periodu.

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Ektor Erera je na Mundijalu u Rusiji još jednom potvrdio svoj kvalitet.

Kapiten Porta igra na "Dragau" od 2013. godine, još na minulom Mundijalu u Brazilu je pokazao svoj kvalitet, a sada, četiri godine kasnije je to i sasvim sigurno dokazao.

On je zaista pravi motor meksičke reprezentacije, igrao je gotovo bez greške na ovom Svetskom prvenstvu i kako stvari stoje to bi moglo da mu obezbedi transfer karijere.

Najpre se pominjalo da bi novi trener Reala Hulen Lopetegi voleo da ga vidi u redovima svoje ekipe, potom su interesovanje pokazali i brojni klubovi iz Engleske i Italije, a sada se u trku uključila i Barselona.

Portugalski list "O Žogo" prenosi da je u red za potpis neumornog veziste Porta i meksičke reprezentacije stala i Barsa, a poznato je i za koliko bi zainteresovane strane mogle da ga angažuju.

Iako ima još samo godinu dana ugovora sa "Zmajevima", Porto ga neće pustiti ispod otpusne klauzule, koja iznosi 40 miliona evra.

Uprava portugalskog šampiona pokušava i da produži saradnju sa svojim kapitenom, pa bi zainteresovane strane trebalo da požure, ukoliko od ovog leta žele da vide Ereru u svojim redovima.

Barselona traži jednog veznog igrača, Inijesta je otišao, pominje se da bi i Paulinjo mogao da ih napusti, videćemo da li bi Erera mogao da završi na "Kamp Nou".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Sunday, 08.07.2018
21:03

Taman bi propao u Barsi kao i Gomes

avatar
Rise up
Sunday, 08.07.2018
18:00

Nisam pratio Porto ,ali za Meksiko je pokidao kako je igrao. Odlican igrac.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 08.07.2018
21:00

Mene cudi kako jos pre 4,5 godina nije otisao u jaci klub.