Sjajni defanzivac otkrio zašto je odbio Junajted!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 15.08.2018.
15:21
Izvor: Sportske.net

Junajted se nije baš proslavio u ovom prelaznom roku, ali i dalje imaju odličan tim.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Murinjo je besneo, svi su mislili da će uprava sigurno da mu ispuni zahteve i da dovede štopera i krilo, ali na kraju nikoga nisu uspeli da dovedu, redom su ih odbijali igrači, a na kraju su prelazni rok završili sa Fredom i Daloom, prilično slabo ako pogledamo kako se njihova konkurencija pojačala.

Dijego Godin je odbio zahtev Mančestera da pojača njihovu zadnju liniju. Odlični Urugvajac je igrač kakav odgovara Murinju, prepun iskustva, jak, pouzdan, ali jedan od najbitnijih igrača Čola Simeonea je ipak ostao u Atletiku.

Tridesetdvogodišnji štoper Atletika i urugvajske reprezentacije ima još godinu dana u ugovoru, pa su mnogi timovi stali u red kako bi za relativno malu sumu novca doveli ovog igrača.

Godin je imao otkupnu klauzulu u iznosu od 20 miliona evra, Junajted je ponudio i fantastične uslove u ugovoru, ali je Urugvajac rekao "NE!".

Mnogi su mislili da je to samo kako bi agent dodatno poboljšao uslove svom igraču u Altetiku, ali Godin još nije obnovio ugovor, kako se pisalo prethodnih dana.

Godin Suarez

"Još uvek nisam obnovio ugovor. Ovog leta sam dobio brojne ponude, ali sam odlučio da ostanem u klubu, i to zbog ličnih razloga", bio je jasan Dijego Godin.

Ovaj štoper je u Atletiko Madridu od 2010. godine, a za ovaj klub je odigrao čak 350 utakmica, a njegov trener ga obožava.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 15.08.2018
16:06

Cela njegova izjava ali skracena valjda da se stavi u kontekst i Junajted......Diego Godin: "I have not renewed. I have had offers, although I have decided to stay for personal reasons, and I am only thinking about the final. But I have not extended my contract. I saw that news came out but I do not know where it came from." #mulive [sky].Covek cuo sta se prica i kaze da nezna nista o tome i od kuda dolaze te vesti.Prica da je imao ponude a nigde koliko ja mogu da vidim ne pise Junajted,tako da .....ma svima je jasno da se je Junajted "lepak" za medije,tako da......

avatar
Misosesic
Wednesday, 15.08.2018
15:50

Manchester tone,Murinjo ima veće probleme sad da dovede igrače kad klub igra LS nego kad je došao a tim nije igrao LS.Mislim da tu veliku ulogu igra njegov stil igre i činjenica da je ugušio mnoge igrače Pogbu koji je bio najbolji mladi igrač sveta,Sanceza koji je bio uz Azara najbolji igrač EPL-a,Marsijala koji se poredio sa Anrijem i igrao fantastično u Monaku kao napadač,Rasforda koji sve manje igra i sve bledje partije pruža.Jednostavno njegov defanzivni stil igre ubija ofanzivce u timu.Mislim da bi Murinjo bio top trener da trenira Juventus.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 15.08.2018
16:20

Tacno tako! Samo bih jos dodao da on vise ne ume da odrzava autoritet medju igracima kao sto je to radio u Celsiju u prvom mandatu i u Interu. Cim ekipa udje u losiju formu, Murinjo jos vise gura kola nizbrdo umesto da koci. To se jasno videlo u njegovom intervjuu posle prijateljske tekme sa Liverpulom. Lik jednostavno polako gubi konce.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 15.08.2018
16:38

On nakon Junajteda moze da dobije sansu u Atletiku (pod uslovom da Simeone nije tu) ili Interu,sa ovima je osvojio tripletu i posledjni veliki uspeh su ostvarili sa njim. Nesto ne verujem da bi ga bilo koji veliki klub sem ovih pomenutih angazovao. Mada je i pitanje dal bi on isao tamo jer ne bi mogao da trosi kao u Celsiju,Realu i Junajtedu.

avatar
JC\'90
Wednesday, 15.08.2018
15:32

Svaka cast. Fantastican timski duh igraca Atletika.