Sjajne vesti za Arsenal iz Španije!

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.10.2019.
15:58
Izvor: Sportske.net

U januaru bi sve trebalo da bude gotovo.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, vezista Dani Sebaljos je tokom reprezentativne pauze održao sastanak sa predsednikom Reala Florentinom Perezom.

Tema njihovog sastanka bila je budućnost veziste u klubu sa "Bernabeua", kako je još uvek pod ugovorom sa "Los Blankosima"

Sebaljos je istakao želju da napusti redove Madriđana, kako ga Zidan ne vidi u svojim planovima, saopštio je Perezu da bi voleo da ostane u Arsenalu.

On je letos pojačao ekipu iz Severnog Londona, stigao je na pozajmicu do kraja sezone, Emeri mu je od starta ukazao šansu, što je oduševilo bivšeg igrača Betisa.

Navodno se na "Emirejtsu" odlično oseća i voleo bi da ostane, pa se nada da bi već u januaru "Tobdžije" mogle da se dogovore sa Realom oko otkupljivanja njegovog ugovora.

Real ga je od Betisa kupio za 14 miliona evra, Perez želi da zaradi, navodno ne očekuje od Arsenala 40 miliona evra, pa bi se zadovoljio i sa 35, videćemo da li uprava "Gunera" to može da priušti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 20.10.2019
10:13

Ovo bi bilo dobro al kad bi otisao Ozil da rastereti budzet i plate...

avatar
Ogist Kont
Saturday, 19.10.2019
23:12

Ova vest mi je ulepšala dan. Samo neka tako nastave. Ovaj momak je sjajan.

avatar
Žan-Žak Ruso
Sunday, 20.10.2019
23:11

Kako stvari stoje, na ljeto Arsenal neće mnogo kupovati, ostanak Sebaljosa i dolazak odličnog Dajota Upamekana su primarni ciljevi, te eventualna kupovina nekolika mlađa igrača.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
16:03

Mnogo sam se letos ogresio o Arsenal (mozda malo i pod vasim uticajem), drago mi je zbog toga i volim sto nisam bio u pravu da nece imati para za dobre igrace...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 19.10.2019
16:00

Kako glup potez uprave reala