Situacija se komplikuje, Simeone izrazio želju, igrač stopirao transfer!

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.06.2019.
10:31
Izvor: Sportske.net

Atletiko bi mogao da dobije još jedno sjajno pojačanje.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Madridski Atletiko jejuče predstavio Markosa Ljorentea, koji je stigao iz redovamadridskog Reala za 40 miliona evra.

On će u timu naslediti Rodrija, čiji broj je i uzeo, Ernandez će posle godinu dana najverovatnije u Siti ili Bajern.

Ljorente je drugo pojačanje "Jorgandžija", nakon Felipea iz Porta, a uskoro se očekuju i dolasci Ektora Erera, takođe iz Porta,  najskupljeg pojačanja u istoriji kluba Žoaa Feliksa, ali i levog beka Renana Lodija.

Odlazi Grizman uz Rodrija, skupiće se novca za još pojačanja, pa se "Kolćonerosi" neće zaustaviti na pomenutim pojačanjima.

Preneli smo pre par dana da je Dijego Simeone zainteresovan i za kolumbijskog reprezentativca iz redova Reala, Hamesa Rodrigeza.

Kolumbijac je dve prethodne sezone proveo na pozajmici u redovima minhenskog Bajerna, koji je imao opciju da ga otkupi od Madriđana, ali ju je odbio.

Tako je Napoli pokazao ozbiljno interesovanje za njegove usluge, čak je i sam fudbaler priznao da je zainteresovan za prelazak na "San Paolo".

Ipak, kada se pojavio Atletiko, Rodrigez je očigledno počeo da se koleba, pa je prema informacijama iz Španije stopirao transfer u redove tima iz Napulja.

Čini se da bi Atletiko mogao da završi još jedan sjajan posao, čeka se odgovor Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Saturday, 29.06.2019
14:01

Feliks i Hames bi bila sjajna pojacanja za Atletiko,ali moraju se baciti sada na odbranu,otisli su Godin i Lukas,Huanfran je u godinama,Felipe isto na izlaznim vratima.. po meni ovo bi bila postava za narednu sezonu Oblak Himenez Marquinhos Alex Telles Arias Saul Party Hames Lemar Felix Costa

avatar
GoHardV3
Saturday, 29.06.2019
16:37

Kakav bre feliks lik je prosekcina obicna, najveca prevara u istoriji fudbala. Dembele je talenat, ako je Barsa prozivana za Dembelea koji je imao 2 odlicne sezone u nogama sta reci za Feliksa koji nema 2 odlicne utakmice van portugalske ZLJ lige u nogama.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
10:34

Sto bi rekao Zivadinovic- kukavicki:-D