Siti u problemu, igraču treći put zaredom odbijena radna dozvola!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 24.06.2019.
21:54
Izvor: Sportske.net

Brazilac se nalazi na platnom spisku "Građana" još od 2017. godine.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Politika i problemi oko izdavanja radnih dozvola za igrače van EU su pravi košmari za učesnike Premijer lige. Istih problem nisu pošteđeni ni šampioni Engleske, Mančester Siti još jednom neće moći da računa na brazlskog veznog igrača.

Radi se o bivšem igraču Vasko de Game, Daglasu Luizu. Siti je pre dve godine platio sumu od 12 miliona evra kako bi privolela umešnog veznjaka u svoje redove, ali od tada nije zabeležio ni minut nastupa u zvaničnim utakmicama "Građana".

Brazilac je prosleđen na dvogodišnju pozajmicu u Đironu, prošle sezone je zabeležio 29 utakmica za španskog prvoligaša. Pozajmica je istekla, ali problem je ostao isti. Luiz ne može ispuniti uslove dobijanja radne dozvole za nastupe na "Ostrvu" te mu se sprema nova pozajmica ili eventualno transfer.

Dvadesetjednogodišnji Brazilac ima još tri godine ugovora sa klubom iz Mančestera, ako ne postane redovni reprezentativac svoje zemlje u nekom bližem periodu moguće je da će napustiti Englesku bez minuta na terenima Premijer lige.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DejoNK
Tuesday, 25.06.2019
00:30

Doveden kao naslednik fernandinja, jak na lopti i ima njegovu igru ali jbg ne moze dozvolu da dobije