Siti prelomio, platiće klauzulu, u Bajernu trljaju dlanove!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.11.2019.
18:46
Izvor: Sportske.net

"Građani" su izgleda odlučili.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Povela se minulog leta priča da bi Liroj Sane mogao da napusti redove Mančester sitija nakon jedne turbulentne sezone i samo 21 upisanog nastupa u startnoj postavi u PL.

Ipak, najpre su "Građani" istakli da ne žele da se odreknu usluga 23-godišnjeg nemačkog reprezentativca, a onda je usledila i povreda ukrštenih ligamenata, zbog koje Sane još dugo neće na teren.

Sve to nateralo je Bavarce da odustanu od transfera, bili su veoma zainteresovani za Sanea, kako su ih po okončanju minule sezone napustili Roben i Riberi.

Ipak, nisu u potpunosti odustali, još uvek su zainteresovani za Nemca, ali žele da priče o transferu odlože za naredno leto.

Kako stoje stvari, Siti bi mogao da bude otvoren za saradnju po okončanju aktuelne sezone, trenutno traže 90 miliona evra za bivšeg igrača Šalkea i Bajern to nije spreman da plati, pa zbog toga veruju da će se situacija promeniti kada se otvori letnja pijaca.

Gvardiola je navodno pronašao i zamenu za Nemca, u pitanju je fudbaler Real Sosijedada Mikel Ojarzabal, koji igra sjajno ove sezone u dresu tima iz San Sebastijana, postao je redovan i u reprezentacije Španije.

Španski stručnjak ga veoma ceni i navodno je spreman da narednog leta plati otpusnu klauzulu i Ojarzabala preseli na "Etihad".

Tako bi Španac poslužio kao zamena za Sanea, koji bi u slučaju njegovog dolaska dobio odrešene ruke.

Dakle, finalni scenario se nazire, Ojarzabala bi od narednog leta trebalo da gledamo na "Etihadu", dok se očekuje i povratak Sanea u domovinu, u redove najvećeg nemačkog kluba.

Čini se kao "win win" situacija za sve uključene strane.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 14.11.2019
00:44

Ne znam gde nalazite ove dezinformacije? Sane se vraća na trening najkasnije u januaru, a velike su šanse da se desi povratak i u decembru. Tako da to da neće još dugo biti na terenu nije tačno.