Siti i Juve, čak osam igrača na meti, hoćemo li videti neki trejd?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.09.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Nisu samo Dibala i Sane u pitanju, zna se ko je prva Pepova želja, ali i Juventus prati čak četvoricu igrača "Građana".

Adidas Twitter
Adidas Twitter

Povezane vesti

Siti je, kao što smo i pisali brzo reagovao na vesti da će sledeća meta Juventusa biti Leroj Sane, naime, prema nekim informacijama, oni su tražili Dibalu u zamenu, što je ipak previše, s obzirom na cene na tržištu i sigurno da Juventus na to neće pristati.

Gvardiola takođe i dalje želi Pjanića, čak se priča da Falji Ramadani, iako je Bosanac izborio novi ugovor narednog leta, pogotovo ako Juve kupi Pogbu, želi da svog klijenta odvede u Siti, i da bi 100 miliona evra bilo dosta da uveri Juventus.



Siti je zainteresovan za Kuadrada, ali i Aleksa Sandra, spoljne igrače Juventusa, Južnoamerikanci bi mogli da dođu u obzir kao trampa za Sanea, prvi nije standardan konkurencija je jaka, drugi nije produžio ugovor, nakon što je Juve odbio ponudu Parižana.

Ali, i Juventus ima igrače Sitija na radaru. Italijanski mediji pišu da Gundogan, Mendi i Bernardo Silva intrigiraju italijanskog šampiona, mada je recimo teško videti da bi se Gvardiola odrekao nekoga od njih.

Ipak, ostaje da se vidi, da li bi Siti mogao da uzme Pjanića što bi verovatno značilo da je Juventusu potreban plej i da bi eventualno moglo da dođe do nekog posla. Za sada je u pitanju samo opipavanje pulsa.

Pjanić će odmarati večeras kada Juventus dočekuje Bolonju, Alegri ga čuva za vikend i meč sa Napolijem. Takođe, u timu neće biti Šćešnjog, braniće Perin, Kjelinija menja Barzalji, Mandžukić će odmoriti, šansu ponovo dobija Dibala...

Kristijano Ronaldo će biti u timu, on ne propušta mečeve, tim pre što će prisilno odmarati narednog utorka protiv Jang Bojsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 26.09.2018
18:17

samo nek si oni opipavaju pulseve i ovko i onako ostati ce sve kako je i bilo

avatar
BlueMoon
Wednesday, 26.09.2018
14:27

Pjanic za Gindogana +nasih 40-45 miliona.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 26.09.2018
17:47

Juventus ne planira bas na napravi vezni red nemacke reprezentacije ili bolje reci Turske.

avatar
dejannk
Wednesday, 26.09.2018
13:12

Od svih njih jedino bi pep mozda pustio gundogana, ali MOZDA

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 26.09.2018
17:48

Mislim da prvi igrac koji vam ide je Sterling ili Sane zbog minutaze, posto ne mogu svi da budu starteri. Silva je proigrao a Marez tek dosao.

avatar
Ruske39
Wednesday, 26.09.2018
12:15

Ma vazi...imaju Mandzukica, Ronalda, Dybalu, Bernardeskija, Kostu(povrednjen ali ga racunam) i Kvadrada na 3 pozicije i oni hoce jos jednog napred? Vazi