Simeone završio posao oko igrača Reala, uzbuđenja slede, ovo su nova pojačanja Atletika?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.06.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

Dvojica igrača Reala, jedan sadašnji i jedan bivši trebalo bi u narednih 48 sati da stignu na "Vandu". Ali, zabava tek počinje.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Atletiko iz Madrida formira tim za novu sezonu. Ovo je i novo poglavlje u istoriji, novi posao za Dijega Simeonea, verni vojnici poput Godina, Huanfrana, Luiza Felipea odlaze, Grizman će takođe napustiti "Vandu", a biće dovedeno najmanje šest ili sedam novih igrača.

Već je stigao štoper Porta, Felipe Monteiro, a izgleda da Simeone planira još jednog centralnog defanzivca pošto je otišao i Lukas Ernandez. U pitanju je Mario Hermozo dete Real Madrida, koji se dokazivao u Espanjolu i koji bi mogao da se vrati u grad, u redove rivalskog tima.

Neće biti jedini, u toku narednih nekoliko dana u klub stiže Markos Ljorente, na koga Zidan ne računa, a izgleda da će ga "Jorgandžije" platiti 40 miliona evra.

Kao slobodan igrač, u klub bi trebalo da stigne kapiten Porta, Ektor Erera, Meksikanac bi bio ogromno pojačanje, a iskomplikovao se dolazak Susa koji je trebalo da stigne iz Milana. Sada "Rosoneri" hoće da ga zadrže.

Pošto će Rodri biti prodat Sitiju za oko 70 miliona, novac bi mogao da bude uložen u Lo Selsa koga želi i Totenhem, a kao šlag na tortu, navijači priželjkuju dolazak Žoao Feliksa nove zvezde portugalskog fudbala. Atletiko bi sav novac od Grizmana mogao da preusmeri ekipi Benfike, tolika je klauzula za novog Ronalda.

Simeone traži i beka Hisaja iz Napolija, za levu stranu i dalje figurira Teles, još jedan igrač Porta, a još jedna alternativa u napadu bi mogao da bude Ajose Perez iz Njukasla.

Od prošlogodišnjih startera, ostaj Saul, Koke, Parti, Morata, Dijego Košta, golman Oblak, Lemar, mesta će biti za Himeneza, možda i Vitola, Vrsaljko se vratio sa pozajmice, Korea ostaje kao i Arijas.

Kalinić ima ponudu Fenera, a neizvesna je sudbina Stefana Savića...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke