Simeone mora na pijacu, ovo je Koštin naslednik?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.12.2018.
08:28
Izvor: Sportske.net

Posle povrede i operacije Brazilca, Atletiko mora da kupuje...

EPA-EFE/LAVANDEIRA JR
EPA-EFE/LAVANDEIRA JR

Povezane vesti

Nije bilo druge, Dijego Košta je morao na operaciju leđa koja su ga mučila par godina, hirurški zahvat je izveden u Brazilu.

Prema nekim informacijama, Košta će propustiti 15 utakmica najmanje, a cilj je da bude spreman za prolećne okršaje u Ligi šampiona.

Simeone ima 15 igrača na raspolaganju, želi novog napadača u januaru, iako ima Kalinića, Koreu i Želsona Martinsa, oni su uglavnom razočaravali ove sezone kada bi dobili šansu.

Zbog toga, kako piše "Marka", Atletiko se okrenuo januarskoj pijaci, a prva meta je Maksi Gomez iz Selte.

Ima teškoća, Urugvajac ima klauzulu od 50 miliona, mada vredi manje, sigurno da će Selta probati da napuni kasu. Pristali bi i da ga pozajme sa obaveznim otkupom, ali Atletiko mora da se oslobodi nekoga od napadača, Želson Martins bi mogao da napusti klub pošto je zaista razočarao. Podsetimo, stigao je kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor na pet godina.

Sa druge strani Maksi igra sjajno, 12 mečeva 7 golova u šampionatu, prošle je dao 17 pogodaka u Primeri i sigurno je jedan od najtraženijih napadača Primere.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 07.12.2018
15:39

Dobar je mali, Čolo ga je još prije pikirao...snažan i dobro igra glavom, završnica solidna ali sigurno da bi u Atletiku mnogo napredovao

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 07.12.2018
11:18

Neka uzmu Moratu a mi vratimo Micija 😎