Simeone dobio obećanja, obnova počinje od Srbina! Ovo su mete Atletika na leto!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.03.2019.
11:45
Izvor: Sportske.net

Videćemo velike promene, potpuno novu odbranu, možda i odlazak još par nezamenjivih. Klub veoma zadovoljan i ovom sezonom...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Posle poraza u Torinu, ispadanja iz Lige šampiona, Dijego Simeone je razgovarao sa ljudima iz Atletika, dobio uveravanja da se ništa nije promenilo, da ima čvrst ugovor i da će klub raditi po njegovim instrukcijama narednog leta.

Ono će biti sve, samo ne lako. Naime, odlaze Lukas Ernandez i Dijego Godin, prvi u Bajern, drugi u Inter, za prvog će biti plaćena klauzula od 80 miliona evra, Urugvajcu ističe ugovor.

Priča se da će Dijego Košta biti prodat u Kinu, pominje se i odlazak Grizmana, mada je to na dugom štapu, nema kluba koji će platiti za Francuza 120 miliona evra u ovom trenutku, izuzev PSŽ, ali on ne želi da igra u francuskoj ligi.

Što se tiče Saula Nigeza, on se sukobio sa Simeoneom, pa mu je budućnost neizvesna, ali Siti koji želi da ga kupi se suočava sa zabranom transfera, što bi moglo da iskomplikuje stvari. Engleski klubovi žele i Tomasa Partija, ali Simeone ga neće pustiti.

Odlazi i Felipe Luis kome ističe ugovor.

Šta planiraju "Jorgandžije"?

Prvo dovođenje štopera, Bleki Milenković je prva meta i prioritet, tim pre što može da pokrije i poziciju desnog beka. Ostaće i Himenez, moguće je da će posle sukoba sa "Profesorom" Ortegom, kondicionim trenerom i Stefan Savić otići. Neupitan je kapiten Koke, kao i Arijas, golman Oblak, a Simeone mora da izvuče najbolje od Lemara koji je plaćen 70 miliona evra i nije pokazao partije iz Monaka.

Atletiko želi Taljafika iz Ajaksa koji bi koštao oko 20 miliona, zatim Rabioa kome ističe ugovor, u sličnoj situaciji je kapiten Porta Meksikanac Erera, pominje se još jedan igrač Portoa, štoper Monteiro, Julijan Brandt iz Leverkuzena, Dajot Upamekano fudbaler Lajpciga...

Jasno, glavni prioritet biće spakovati odbranu iz koje će otići gotovo svi standardni, a Simeoneu je obećan novac kako bi otvorio novu eru.

U klubu ne smatraju da je sezona loša, cilj je bio da izađu iz grupe Lige šampiona, Juventus je bio prejak, a na tabeli su iza Barselone, cilj je bio kao i uvek top 3 i plasman u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tomi selbi
Saturday, 23.03.2019
14:09

Koke ne igra više za Atletiko...

avatar
Nenadd
Saturday, 23.03.2019
13:43

Kao Juventus je bio prejak, pff....pa prvu tekmu ih razbio Atletiko a druga nije vredna komentarisanja jer je nsmestena..

avatar
Miki_Srbin
Saturday, 23.03.2019
22:56
avatar
Covek Sismis
Sunday, 24.03.2019
13:40

Jedino što nije vredno komentarisanja je nivo tvoje nepismenosti koja je zaprepašćujuca. Era interneta je omogućila svakome da škraba bez posledica. Hteo si valjda da kažeš da je Juve namestio meč, samo je problem što moraš izneti činjenice u prilog svojoj tvrdnji, jer u suprotnom ti predstavlja gomilu lupetanja. Ja kao okoreli navijač Intera, smatram prolaz Juvea potpuno zasluženim, naravno sve zbog Natčoveka...

avatar
Jasminn
Saturday, 23.03.2019
13:01

Kad procita Srbin je prioritet odmah sam pomislio jel opet SMS

avatar
Mirjevac
Sunday, 24.03.2019
01:28

SMS ne igra odbranu, vec je prioritet onaj nas iz Fiorentine, on igra odbranu!