Sevilja pronašla zamenu za Lenglea u Italiji

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.05.2018.
20:19
Izvor: Sportske.net

Tim iz Andaluzije reagovao brzo, kao i uvek.

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

Defanzivac Milana Mateo Musaćo nova je meta Sevilje, navode dobro obavešteni izvori Gazete delo Sport.

Argentinac albanskog porekla privukao je pažnju kluba iz Andaluzije nakon što je Barselona aktivirala otkupnu klauzulu za dosadašnjeg defanzivca Sevilje Klemena Lenglea. Sevilja bi preferirala jednogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa na kraju naredne sezone.

Bivši fudbaler Viljareala bi se tako ekspresno vratio u Primeru nakon samo godinu dana provedenih u Italiji.

Podsetimo, Milan je platio dobrih 18 miliona evra za 27-godišnjeg fudbalera i sa njim potpisao četvorogodišnji ugovor koji teško da će odraditi do kraja.

Musaćo je odigrao 22 utakmice za Milan ove sezone, ali se ne nalazi u prvom planu trenera Đenara Gatuza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Saturday, 19.05.2018
07:26

Opcijom ili obavezom:-D Opet pocinju da nas njakaju za nase igrace dok mi moramo da se napatimo da bismo doveli nekoga, a retko koji od njih dolazi po povoljnoj ceni. Pazite vi samo ovo zezanje, Viljareal bi otkupio Baku, ali, za samo nekih 10 miliona koje bi Milanu isplatili kroz nekoliko godina Hahaha Kraljevi su, majke mi, ali, moze im se da zezaju kad im to dopustamo ili kad vide da (i) drugim klubovima dozvoljavamo da se fino (pod znacima navoda) ophode prema nama. Inace, i -maestralni virtuoz- Bertolaci bi otisao za 10 miliona evra, a platili smo ga Romi 20 pitaj Boga zasto...

avatar
Anonymous Official
Friday, 18.05.2018
22:13

Musaćo je dobar stoper i velika je greska sto mu Gatuzo ne pruza sansu a Zapata igra vise nego on

avatar
Agent Provocateur
Friday, 18.05.2018
21:23

Monci je to brzo radio, ne sevilja. Mada nije se bas pokazao sa prodajom Salaha. Doduse Salah nikada u Romi i italiji ne bi mogao ono sto radi u Engleskoj, italijani pate od odbrane i katanaca poslednjih 50 godina or helenia herere ali sta da se radi.

avatar
Marko 90
Friday, 18.05.2018
23:51

Salah u romi nije imao takve saigrace inace prosle godine na oko 30 meceva u ligi je dao 16 golova i 13 asistencija sto odlicno za jedno krilo...

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 19.05.2018
17:24

Zapravo 15 golova na 31 mecu ali ucinak je zaista odlican. Ipak cinjenica je da Italija nije Engleska i da se drugacije pristupa odbran. On je dao 29 golova na 65 tekmi u Italiji a 32 gola na 36 tekmi u Liverpulu sto jasno govori i o napretku ali i o karakteru lige i razumevanja fudbala.