Sevilja ima plan za napad, jedan od ove trojice sigurno dolazi!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 22.08.2018.
21:40
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok u Španiji traje do 31. avgusta, pa Sevilja pokušava da dovede makar još jedno pojačanje za to vreme.

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

Sevilja je vrlo efikasno otvorila ovo prvenstvo, pobedili su sa 4:1 Valjekano, a novajlija, Andre Silva je postigao het trik, ali španski klub želi da dovede još jednog igrača kao opciju za ofanzivni deo.

Zainteresovani su za dva igrača Torina, Nianga i Jaga Falkea, a pokušavaju i da dovedu nezadovoljnog igrača PSŽ-a, Drakslera.

Za Nianga je pored Sevilje zainteresovan i njihov gradski rival, Betis. Bivši igrač Milana će verovatno napustiti Torino, a pored španskih klubova, zainteresovani su i mnogi francuski klubovi, u pitanju su Monako, Nant i Marsej.

Draksler ne krije da je nezadovoljan u Parizu, ali pored takvih zvezda u ofanzivnom delu, jasno je zašto je ovaj Nemac pao u drugi plan. Pored Sevilje, mnogi klubovi iz Bundeslige žele da vrate Drakslera.

Što se tiče Falkea, Sevilja je već nudila Torinu 15 miliona evra, ali italijanski klub zahteva nešto veću sumu kako bi pustili svog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 27.08.2018
01:40

Draxler nije realna meta on moze samo da ide u neki jak tim gdje ce da igra redovno

avatar
Wednesday, 22.08.2018
22:10

Ovo su super pojacanja, bitno je dovesti Draxlera, takav igrac odavno fali Sevilji. Bio bi dobar u kombinaciji sa Banegom i Roque Mesom. Inace Niang je mislim bolja opcija jer ako se ne varam mladji je od Falkea koji igra desno krilo,mada tu imaju Sarabiju. Niang je koliko znam levo krilo i dobro bi posluzio. Jos sa novim trenerom,Sevilja verujem da ce ostvariti rezultate.

avatar
Партизан Шампион
Wednesday, 22.08.2018
21:44

Meni je draži Iago Falque od Nianga iskreno iako bi obojica verovatno bili dobri u Sevilji jer je takav klub a Draxler je druga planeta i ne znam kolko je realan njegov dolazak , sigurno ga prate ostali i klubovi i čekaju da pukne ,,Ljubav,, između njega i Pariza