Sevilja dovodi igrača koji ih je uništio prošle godine u Ligi šampiona!?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 30.08.2018.
13:32
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok u Španiji traje još sutra, a Sevilja ima spremno pojačanje za poslednji dan prelaznog roka.

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

Kako prenosi "Mundo Deportivo", Sevilja će poslednjeg dana prelaznog roka dovesti Kvinsija Promesa, igrača Spartaka iz Moskve.

Promes je poslednje četiri sezone proveo u Rusiji i izrastao je u jednog od najboljih igrača ove lige, pa je sada vreme da pokuša da zaigra u jačoj ligi.

Dvadesetšestogodišnji krilni napadač se povezivao sa mnogim klubovima u ovom prelaznom roku, ali će na kraju završiti u La Ligi. Prošle sezone je bilo predviđeno da potpiše za Sautempton, ali je dogovor propao u poslednjem trenutku.

Kvinsi Proms Quincy Promes

Sevilja je zapazila ovog Holanđanina kada su se sastali Sevilja i Spartak u grupnoj fazi Lige šampiona, a Spartak je tako iznenađujuće pobedio sa 5:1. Holanđanin je imao direktan uticaj u postizanju 4 gola (2 gola, 2 asistencije), a sada će očigledno nositi dres kluba protiv koga je odigrao verovatno najbolju utakmicu u karijeri. Interesantno je da je "WhoScored" dao Promesu "čistu desetku" za ovaj nastup u Ligi šampiona.

Kvinsi Promes će potpisati četvorogodišnji ugovor, a pretpostavlja se da će španski klub platiti 21 milion evra za ovog igrača.

Pored Promesa, Sevilja pokušava da dovede i Portua iz Đirone, nemaju još puno vremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Thursday, 30.08.2018
14:37

Nzonzi je vrlo lako mogao da predje kod nas, a verovatno bi presao da nije bilo TB. Sa druge strane, pricamo o nama, o Milanu, o natezanju i mukama.

avatar
Thursday, 30.08.2018
13:36

Nema losu ekipu Sevilja.