Šest pojačanja iz snova za Čelsi i ultimatum Abramoviča Lampardu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.08.2020.
09:34
Izvor: Sportske.net

Velike promene očekuju Čelsi, ali jasno je, moraće da opravda ogromna ulaganja.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Frank Lampard čeka subotnji revanš u Minhenu, izvesnu eliminaciju od Bajerna posle 0:3 u Londonu, a onda će se posvetiti pravljenju tima za novu sezonu.

Engleski mediji pišu da je odlučio da otpiše sedmoricu igrača, među njima i neke standardne poput Žorginja. Italo-Brazilac je meta Juventusa, ali to zavisi da li će Sari ostati i da li Čelsi prihvata pozajmicu sa obaveznim otkupom.

Klub će napustiti i Zuma, za koga je najrealnije da se vrati u Everton, pričalo se o prodaji Kristensena, ali on će verovatno ostati, iako se ne razvija na način na koji su u Čelsiju želeli. Meta u odbrani se zna, Deklan Rajs, videćemo može li da iz svog matičnog kluba Lamps dovede vezistu i od njega napravi štopera, što je Mojes i počeo da čini ove sezone.

Dani su odbrojani i Brazilcu Emersonu Palmijeriju, traži se novi levi bek, Čilvel je preskup, ali ima još nekoliko rešenja, odnosno igrača koje su skauti gledali. Nekadašnji igrač Rome, Palmijeri je u ovom trenutku bliži Interu nego Juventusu, a cena je oko 35 miliona evra.

To znači da Markos Alonso ostaje, osim što može da igra levo u 4-4-2 idealan je u 3-5-2 formaciji, pa nije izvesno da će ga klub pustiti.

N'Golo Kante bi verovatno mogao da bude najveća žrtva, problem je što ima ogromnu platu, malo klubova može da ga priušti već je u godinama, a Lampard, kao i Sari pre njega ima dosta problema da ga ukalupi u svoju viziju fudbala. Francuz, ljubimac navijača bi u kasu mogao da unese veliki novac, no, kako rekosmo, pitanje je ko može da ga priušti.

I na kraju, Ros Barkli, čovek koji nikada nije ponovio partije iz Evertona i koji je dobijao šansu, ali čini se da je Lampard odustao.

Ostaje da se vidi šta će se desiti sa Bačuaijem, Kepom koga će teško prodati, igrači koji su na pozajmicama uglavnom se neće vraćati i nemaju kvalitet za Čelsi.

Navijače zanimaju pojačanja, ono što je izvesno je da posle Zijeha i Vernera, stiže Haverc, Lampard traži još golmana, levog beka i štopera.

Baner Liga Sampiona

Imena se stalno menjaju, Oblak je nerealna meta, kao i Ter Štegen, a Junajted ne pušta Hendersona.

Kako stoje stvari Onana iz Ajaksa bi mogao da bude novi golman, Ben Vajt koji je odigrao sjajnu sezonu u Lidsu i vratio se u Brajton novi štoper, za mesto levog beka mnogo je opcija, najrealnija čini se Reguljon iz Reala. Tu je i Luis Dank, još jedan igrač Brajtona, već smo pominjali Deklana Rajsa, dakle ukupno će biti šest ili sedam pojačanja, desetak igrača će napustiti klub.

Baner 8


Ali, sve ovo ima cenu, navodno je Abramovič odlučio da ispuni svaku želju Lamparda, ali i da ga obaveže da se bori za titulu sledeće godine.

Veća ulaganja, veća očekivanja, veći pritisak, pa nije baš da je u Čelsiju prvi put...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jamesdin
Thursday, 06.08.2020
15:11

Mnogi su zaboravili da Čelzi nije potrošio ni cent u 2 prelazna roka a zaradio 120 miliona od Hazarda, imaju još 50 i nešto od Morate, glatko mogu da uzmu još stotinnjak od prodaje, i ako Roman doda još 100milki to bi bilo oko400 milki, s tin novcem mogu da uzmu koga hoče, i Haverca, i Kulibalija i Oblaka i Alabu ili Reguliona imali bi legitimno pravo da se nadaju tituli....

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 06.08.2020
13:25

Ulazi Roman na vrata Lampardu, stavlja dzak na sto i kaze: One title please.

avatar
BlueBoy84
Thursday, 06.08.2020
14:35

I treba. Samo bez Please

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 06.08.2020
11:53

Znaci lampard otkaz naredne sezone, kakva borba za titulu nemojte da ste smesni, trener koji ne zna da postavi odbranu i cesto masi sa taktikom ne moze da se bori za titulu. Ekipa jeste puna potencijala, njima treba ten hag

avatar
Zauvek Plavac
Thursday, 06.08.2020
11:21

Kepa, Zuma, Emerson, Žoržinjo, Barkli, Vilijan(već je u Arsenalu) - OUT. Uz one koji su odavno otpisani(Bakajoko, Drinkvoter, Mozes, Zapakosta...)
Poup(ili Onana), Himenez(ja bih najviše voleo Kulibalija ali je preskup), Reguiljon(ili Taljafiko ili Telješ), Haverc, Zaha(treba ga uzeti jer je domaći igrač, iskusan u PL i max 30 miliona bi koštao) - IN.
Potrebni su iskusni igrači za najveće ambicije, mladih ima već sasvim dovoljno u Čelsiju.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 06.08.2020
13:55

Ma ko bi pustio Zahu za 30 mil.€ druze? Svako bi ga uzeo. Drugo Himeneza Atletiko nece dati ispod 60 mil. a ako Kulibali kosta 80 mil. cemu riskirat? Sto se tice levog beka mislim Reguiljon da bi bio naljbolji izbor ako se ne Lester ne opameti za cenu Cilvela. Sto se golmana tice ja bi najpre dokazanu klasu kao Donaruma ali ako ne on onda Poup ili Henderson.

avatar
JC\'90
Thursday, 06.08.2020
11:15

Onana, Taljafiko i Rajs.

avatar
Le Tissier
Thursday, 06.08.2020
15:03

Greota bi bilo praviti od Rajsa stopera, bas sam skoro gledao neki klip sa njim momak moze sa loptom sto pola ofanzivnih igraca ne moze. Pas igra mu je perfektna. Mislim ajde kad zatreba, igrao i Kerik stopera ponekad ali to bi bilo rasipanje talenta.

avatar
The KING (return)
Thursday, 06.08.2020
10:13

Mislim da ce ovo sve zavrsiti tragicno, meni Lampard ne delue da je trenerski kapacitet da se bori za titulu...