Sergej već ima dogovor i to je početak novog poretka u Seriji A?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.11.2018.
11:43
Izvor: Sportske.net

Da li su informacije od juče tačne i počinje li novo brojanje vremena od 2019. godine.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Kako se i pretpostavljalo, Bepe Marota će iz Juventusa otići u Inter. Već je u Kini, dogovora uslove sa ljudima iz "Suninga", a jasno, ima plan kako da stane na put dominaciji Juventusa koji je i napravio sjajnim potezima na transfer pijaci u ovoj deceniji.

Informacije o kojima smo juče pisali su tačne, jedna od meta je Sergej Milinković Savić, Marota je zakopao ratne sekire sa Lotitom dok je bio u Juventusu i postoji neka vrsta dogovora.

Međutim, sada se stvari menjaju i Inter je spreman da realizuje Marotin dogovor, tim pre što Juventus nema baš mnogo interesovanja, niti želi da se nateže opet sa Lotitom, Paratići ima druge planove.

Osim Srbina, Marota koga je preporučio Morati, a Kinezi prihvatili sugestiju u planovima ima Marsijala, kao i Andersena iz Sampdorije, a Inter je spreman da uloži u Modrića, kao i eventualno Barelu sa kojim je Marota pregovarao oko dolaska u Juventus.

I tu će iskoristiti kontakte, inače njegova promocija biće posle meča sa Totenhemom u Ligi šampiona, a kao direktor Intera bi mogao da prvi put bude u toj ulozi baš na "Alijancu" protiv Juventusa u čemu bi bilo dosta simbolike...

Inače, analize u italijanskim medijima pokazuju da je Inter spreman da uloži veliki novac, oslobođen stega FFP jer računaju da je prekid dominacije Juventusa i pored dovođenja Ronalda moguć.

Naime, i sam Marota veruje da Juventus ne može lako da promeni odbranu koja je bila temelj svih uspeha, da posle odlaska Barzaljija i Kjelini je već davno prošao Zenit, da sa Ruganijem nisu uspeli da nađu pravog naslednika, ali ni da kupovinama neće uspeti da nadoknade odlazak "senatora".

Plus, mnogi su nezadovoljni Šćešnjim kao naslednikom Bufona, nije ni čudo što Juve prati situaciju, odnosno hoće De Heu što je ipak nemoguća misija.

Inter vidi u svemu tome svoju šansu, da sa već formiranim timom, uz par velikih pojačanja poput Modrića, Milinković-Savića i eventualno jednog štopera napravi "drim tim" i već sledeće godine zaustavi dominaciju Juventusa koja je, iskreno rečeno, svima dosadila u Italiji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 19.11.2018
18:28

ha ha sljedecu godinu kazete sto znaci da su ove godine vec odustali od scudeta a novembar je Inace traju bar do januara

avatar
No rules
Tuesday, 20.11.2018
09:05

Ne prodje ni jedna vijest o Interu a da se ti ne oglasis. Milism da je u pitanju opsesija! Imas tvoj klub pa tamo provlaci fore, ostavi nas na miru.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 20.11.2018
15:04

nemoj biti nervozan duze ces ziviti a ako ti se fora ne dopada ti fino lupi minus i svi sretni i veseli Pozz do neke druge prilike

avatar
Japanac
Monday, 19.11.2018
15:39

Znaci Inter po vama ima vec izgraden tim a Juve treba da trazi pojacanja,dobro je sto Juve i ovako sa slabi tim osvaja naslove...a Inter sa taj izgradjen tim se bori za LS

avatar
No rules
Monday, 19.11.2018
15:35

Lijep naslov. Ipak, to je tek pocetak. Barela i Marsijal za jacanje tima. Juve je medjutim jos uvijek silan, oni rijetko grijese sa kupovinom odbrambenih igraca. Scesni je odlican golman, nepravedno ga osudjujete.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 19.11.2018
12:58

Zar modric nije presao u inter...sa rafinjom i vidalom igraju na sredini

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 19.11.2018
12:53

Interova briga nije dominacija Juventusa, nego kako biti stabilan i makar drugi u Italiji. Drugim rijecima, trenutno im nije konkurent Juventus, nego Napoli. Juventus je godinama rastao, a trebalo je malo i srece - Juventusova dominacija je krenula kad su imali prilicno slabiji tim od Milana. Kombinacijom dobrih poslovnih i sportskih poteza izgradili su stabilne finansije i jak tim, Inter je jos daleko od toga. Ipak, sa Spaletijem - cini se da su na pocetku dobrog puta.