Sergej direktno: "Transfer? Ne, Srbija i Mundijal"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.06.2018.
10:47
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić kazao je danas da do završetka Svetskog prvenstva neće razmatrati opcije vezane za eventualnu transfer.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Vezni fudbaler Lacija izašao je danas pred novinare u Bad Valtersdorfu kako bi izneo očekivanja pred sutrašnji kontrolni meč reprezentacija Srbije i Bolivije.

Pošto se ovih dana na transfer pijaci smenjuju mnoge informacije vezane za sudbinu Sergeja Milinković-Savića, logično je bilo da na današnjoj konferenciji govori i na tu temu.

Prvotimac Lacija kazao je da je sve priče oko transfera stopirao do kraja Mundijala u Rusiji.

"Trudim se da ostanee sa strane, sigurno mi nije lako. Svakog dana čitam novu stvar. Dobro ću se izboriti sa tim. Dosta sam utakmica imao u Laciju", kazao je Sergej.

Kada je reč o potencijalnom transferu srpskog reprezentativca u priči su Mančester junajted, Juventus, Pari Sen Žermen...

Nisu izostala ni laskava poređenja medija sa zapada, pa je tako povučena paralela između Sergeja i Zinedina Zidana. Pre nego što je Milinković-Savić odgovorio na pitanje pomoćnik selektora Milan Obradović konstatovao je da se Sergej i Zidan razlikuju po tome što naš fudbaler ima više kose.

"Uvek je lepo pročitati takvu vest, ja znam šta mogu da uradim. Naravno, ovde sam sa ekipom, koncentrisan sam na Svetsko prvenstvo i moje saigrače, a to što će da bude posle, ćemo da vidimo", dodao je Sergej.

Klub se neće znati pre Mundijala.

"Rekao sam da o tome ne razmišljam previše, trenutno sam ovde, želim da dam sve od sebe, pa ću posle da vidim. Dakle, posle Svetskog prvenstva", ponovio je Sergej.

Reprezentaciju Srbije u subotu očekuje poslednja kontrolna utakmica pred početak Mundijala. Duel sa Bolivijom igra se na "Merkur Areni" u Gracu u subotu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke