Senzacija iz Čempionšipa bira između četiri evropska velikana!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.03.2020.
12:20
Izvor: Sportske.net

Neki od najvećih evropskih klubova se otimaju za njegov potpis.

screenshot - youtube.com
screenshot - youtube.com

Povezane vesti

Pisali smo i ranije o 16-godišnjem vezisti Birmingema Džudu Belingemu, koji je skrenuo pažnju najvećih evropskih klubova.

Iako je jako mlad, redovan je u prvoj postavi Birmingema u drugoj engleskoj ligi, pa je još u januaru Mančester junajted pokušao da ga kapariše.

U međuvremenu se u trku uključio veliki broj klubova, "Dejli Mejl" preosi da su sada četiri tima spremna da ga presele u svoje redove, ali i da odgovore zahtevima Birmingema.

Osim "Đavola" sa "Old Traforda", za Bilingema su oko 30 miliona evra spremni da izdvoje i Bajern Minhen, Borusija Dortmund i Čelsi.

Činilo se da bi mogao koracima Džejdona Sanča na "Signal Iduna Park", ali problem je u tome što je njegov mlađi brat takođe u Birmingemu, pa bi roditeljima bio problem da putuju između Engleske i Nemačke.

Tako da bi zainteresovana strana mogla da nadjača konkurenciju ponudom i za 15-godišnjeg Džouba Belingema, kako bi braća nastavila karijeru na istom mestu.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobbelaar
Sunday, 15.03.2020
14:37

Ovo čudo od deteta još nije napunilo 17 god. a traži ga 1/2 Evrope. Najbolje bi mu bilo da pre 20-e ne mrda iz Birmingema, da se razvije i potpuno "staše" kao igrač. Stoga bi pri izboru novog kluba, morao povesti računa i o tome gde bi mu kakva bila perspektiva i na koju minutažu može tamo da računa!? Man United gradi novi tim čija će okosnica biti igrači ponikli ili jako mladi dovedeni u klub, ukazali su mu nevidjeno poštovanje time što su Fergusona angažovali da ga "provede" kroz sportski centar, verujem da su spremni i da ga ostave na St Andrew's još godinu ili dve, tako da ne bi trebao puno da se dvoumi...

avatar
NikkiCFC
Sunday, 15.03.2020
19:29

Igra na poziciji gde ste doveli Bruna a dovodite sigurno i Medisona ili Grilisa tako da nece dobiti pravu sansu jos ko zna koliko godina.

avatar
Grobbelaar
Sunday, 15.03.2020
21:30

Zapravo ne... Jude Bellingham igra DMC i njemu će konkurencija biti McTominay, Fred i Matić, dok su Bruno i Pogba AMC. Ova dvojica biće prepreka da mladi Hannibal Mejbri se probije do 1. tima. Obojica su 2003. godište i pre 2023/24. teško da mogu da se ustale u ekipi, ali bi obojica bili veliki zalog za budućnost.
Naravno, još neki omladinci kucaju na vrata 1. tima, a od veznih igrača tu je pre svih James Garner u koga se polažu najviše nade... Maddison i Grealish su em preskupi, em nepotrebni ukoliko Pogba produži ugovor!