Seltik neprijatno iznenadio, pa spremio zamenu za najboljeg strelca, Srbin se seli u Glazgov?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.08.2020.
10:36
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač Partizana na radaru škotskog šampiona.

EPA-EFE/ROBERT PERRY
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Povezane vesti

Seltik je sinoć neprijatno iznenadio, ostali su bez Lige šampiona, kako su doživeli poraz i to na svom stadionu od ekipe Ferencvaroša.

Ipak, imaju velike ambicije i u sezoni pred nama, žele da osvoje istorijsku 10. vezanu titulu u Škotskoj, ali bi mogli da ostanu bez najboljeg strelca.

Odson Eduard, koji je postigao 21 pogodak na 27 nastupa u škotskom Premijeršipu minule sezone, je na radaru brojnih klubova, dok je neizvesna i sudbina Leja Grifitsa, pa su "Hupsi" novog napadača pronašli u Madridu.

Naime, kako prenosi "Skaj Sports", Seltik je zainteresovan za napadača Atletika Ivana Šaponjića.

Bivši fudbaler Partizana i Benfike je u senci Dijega Košte i Alvara Morate na "Vanda Metropolitanu", mnogi su se iznenadili kada je ostvario transfer među "Jorgandžije", ali bi ipak uskoro mogao da napusti klub.

Ivan Saponjic
foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Sve će ipak zavisiti od prodaja, ovog leta je u redove tima iz Glazgova stigao i Ajeti iz Vest Hema, novi napadač neće biti angažovan ako Eduard ili Grifits ne napuste klub.

Šaponjić bi u Seltiku dobio sjajnu priliku da se domogne trofeja, ali i da se u dobroj sredini pokaže timovima iz najjačih evropkih liga, što nije baš uspeo da uradi u Lisabonu i Madridu.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 28.08.2020
10:25

Kad je presao u Atletiko i sve iznenadio tim transferom, znao sam da uopste nece tamo imati bitnu ulogu vec kao zadnji izbor...