Selektore, a šta ako Luka+Luka ove zime zapale Premijer ligu?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.12.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net

Stvari postaju ozbiljne, priča se o velikom novcu, dva igrača za koje nema mesta u moćnoj Srbiji mogla bi da ispišu divnu priču na Ostrvu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Stvari deluju sve ozbiljnije, Ajntraht će, kako smo i pisali otkupiti Luku Jovića, ali onda i probati da zaradi na njemu.

Kristal Palas je sve bliže odluci da plati ogroman novac, nemaju napadača, Benteke je razočaranje, pa bi Nemci prvo mogli da proslede ekipi Benfike šest miliona evra, a da onda najmanje tripliraju profit.

"Orlovi" iz južnog Londona bi na taj način u januaru želeli da preteknu velike klubove i ugrabe Jovića, ali videćemo odgovor Nemaca.

Naime, oni su svesni da na leto mogu da uzmu veliki novac, no, možda će sada probati da napune kasu, ako stigne ponuda od 25 miliona evra kako se priča.

Duel sa Kardifom je pokazao da je napad najslabija karika u timu, navijači se plaše fa bi klub mogao da popusti i proda Zahu za 50 miliona Kinezima do kraja februara, ali to bi značajno oslabilo šanse da ostanu u ligi.

Ipak, ako kupe Jovića, možda bi u naredna dva meseca mogli da pobegnu u sredinu tabele i na taj način dočekaju mirno kraj sezone.

U svakom slučaju dobili bismo čudnu situacija, Luka i Luka, igrači o kojima priča cela Evropa, nisu standardni u Srbiji, Milivojević koji je kapiten Palasa i ne dobija poziv, Jović igra na kašičicu.

Izgleda da imamo tim za velika dela, jedan od najjačih u Evropi, ako se lišavamo dva sjajna igrača. No, selektor je tu, njegovo je pravo da izabere, očigledno je da imamo ekipu iz snova u kojoj je veoma teško izboriti mesto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vuk Sa Ontarija
Thursday, 27.12.2018
21:31

25???? Na TM vredi 40

avatar
gaja
Thursday, 27.12.2018
18:44

...postajete sve smešniji i smešniji.....

avatar
RealanNis
Thursday, 27.12.2018
18:23

Jedino da krene sa taktikom sa 2 spica, Mitrovic je svakako drugi tip igraca i takticki zahvalniji dosta sa sistemom koji Srbija uglavnom primenjuje i prvi izbor(snazan, borben, sposoban da primi loptu pored 2-3 igraca i zavrsi sam, nevidjeno znaci na skoku pa i u odbrani). Tu su Luka i Prijovic koji su takodje fantasticni napadaci. Ne znam jedino da neko od njih igra iza Mitrovica ili pak da Mitrovic proba da izigrava poluspica( mada vec cesto pored obaveza u napadu izigrava sidrasa). Ali sve to ako stabilizujemo vezni red( da imamo kvalitet u imenima imamo) jer igraju jako promenljivo u reprezentaciji za razliku od igre u klubovima.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 27.12.2018
17:39

Jovic nece nigde pogotovo ne sa konja na magarca . On je na pozajmici u Ajntrahtu do kraja sezone tako da je nemoguce da bude prodat u ovom roku . Otkup je dogovoren za 7 mil ako se ne varam i Benfika se ne pita nista osim ako Ajntraht odustane od njega sto se naravno nece desiti . Inace igraju odlicno , medju najboljim su timovima u BL i bore se za LS tako da ove price padaju u vodu

avatar
Anonymous Official
Thursday, 27.12.2018
16:56

Nije to klub za njega

avatar
MALI PLAVI
Thursday, 27.12.2018
16:53

Odličan tekst!

avatar
5Ronic
Thursday, 27.12.2018
13:45

Srbija NEMA selektora!

avatar
noxovac993
Thursday, 27.12.2018
12:51

Pa Jovic ce svejedno da igra evropsko za mlade.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 27.12.2018
14:30

Pa i Milenkovic i Zivkovic ce igrati, kakve to veze ima?

avatar
magister
Thursday, 27.12.2018
12:33

Čemu cinizam? A koji bi selektor zvao igrača koji ga je napadao preko medija zbog izmene na utakmici? I to izmene zbog jurenja rezultata? I, koliko je moralno to raditi selektoru kome je to bila druga takmičarska utakmica, a prvu je dobio. U trenutku kad je tu utakmicu, u kojoj je rizikovao izgubio, posle kontre u poslednjim trenucima utakmice, a rizikovao jer mu je sledila utakmica s Brazilom, sa kojim nemamo baš tradiciju pobeđivanja. Osetio da je čovek protiv koga se može, početnik, pa se ostrvio. Baš časno i moralno. Pa i posle toga, Krstajić izjavio da će posle Lige Evrope ponovo zvati i iskusnije, ali se sad udružuju igrači Lukinog menadžera (Nastasić, na kraju i Gaćinović), a očigledno i novinari, u kampanji da se smeni selektor. Znam da nećete objaviti, ali nek vam je na čast ovakvo pisanje. Što se tiče Jovića - poziva ga, dobio šansu. Možda treba Mitrovića ekspresno da izbaci iz tima, posle tolikih golova i pobeda u Ligi Evrope, da biste vi bili zadovoljni?

avatar
Südkurve München
Thursday, 27.12.2018
11:41

Jedino ako nije normalan pa da predje u Kristal Palas, klub koji nikada nece igrati evropska takmicenja, a Ajntraht pretenduje da igra LS

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 27.12.2018
14:37

Bolja liga, vise para, vece mogucnosti da ako se tu dokaze predje u neki veliki klub ? Ja bih presao, Andros i Zaha su sebicni ali Van Anholt, Van Bisaka po linijama, dvojica gorepomenutih da odvuku paznju i Milivojevic kao kapiten da ga doceka, moze da se nadaje golova. Benteke nece ni videti teren kako je poceo.