Selektor Egipta baš zabrinuo "Redse", Klop zna dobro poznati scenario?!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.11.2018.
13:07
Izvor: Sportske.net

Šta se to sprema?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Da li će Liverpul izdržati u dobrom ritmu do kraja i osvojiti neki trofej ove sezone?

Igraju dobro, ali nedovoljno, moraće još bolje ukoliko misle da osvoje Premijer ligu gde je Mančester siti fantastičan, dok u ostalim takmičenjima imaju poteškoća, setimo se samo poraza od Crvene zvezde u Beogradu od 2:0.

Trofeji su i dalje predaleko, ali u Liverpulu se dobro radi i imaju razloga za optimizam.

Ipak, imaju razloga i za brigu, posebno nakon reči Havijera Agirea, selektora Egipta.

"Salah može napustiti Liverpul za sezonu ili dve ako ne bude trofeja. Klop zna to vrlo dobro i radi na trofejima veoma naporno", rekao je Agire.

Liverpul nije osvojio trofej od Liga kupa 2012. godine, Klop je već dobio epitet gubitnika finala...

Ovo je dobro poznat scenario, setimo se odlaska Luisa Suareza u Barsu nakon fantastične sezone u kojoj je malo falilo da Liverpul uzme titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GO HARD
Friday, 23.11.2018
19:28

Njegov odlazak bi pojacao Liverpul.

avatar
_mladen_
Friday, 23.11.2018
22:33

Ne bi sigurno, decko dize formu i bice opet stari. Samo mu treba dovesti igraca iza njega koji je kreativan. To je bio Kutinjo i Ox, sad nema nikoga.

avatar
_mladen_
Sunday, 25.11.2018
01:32

Mane vec odavno ima tako saroliku formu i ne pada on senku Salaha, vec je Salah konstantniji od njega. Evo vec iz utakmice u utakmicu, ne moze da prodje igraca, ne moze da istrci kontru kako treba, gresi cesto u dodavanju. Veruj mi gledam svaku utakmcu Liverpula i znam sta pricam.

avatar
GO HARD
Saturday, 24.11.2018
18:16

Mane je jedan od top 5 najboljih igraca sveta i pada u senku zbog ovog egipatskog da ne kazem sta. Videces i sam ako ode Salah ko je Sadio Mane.

avatar
_mladen_
Friday, 23.11.2018
16:48

Ma sad akd Liverpul moze da dovede odlicne igrace, ne brinem se ni za koga. Ko zeli da ide, neka ide. Mada je dobro Klop rekao na izjavu, ako Salah ne osvoji nista sa Egiptom ,onda mozda da promeni zemlju za koju igra. :)

avatar
Mangus
Friday, 23.11.2018
14:51

Rekao je covek istinu, nema sta da "brine" navijace.
Ja sam navijac lfc al sam. Svestan te cinjenice. Vrhunski igraci traže vrhunske rezultate, ako ih mema, idu gde ih ima. Kraj

avatar
äxwell
Friday, 23.11.2018
14:33

Sad bi bas bilo idiotski da se neko zabrine da li ce Salah otici za sezonu ili dvije..Odlazak Salaha za neku veliku lovu samo moze ojacati Liverpul dovodjenjem jos opcija u napadu..Dok je Liverpul pod ovom upravom nema brige oko ovakvih stvari.