Selektor Argentine priželjkuje najveću "bombu" leta, da li je napadač blizu Barse?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.05.2020.
16:46
Izvor: Sportske.net

Očekivanja su velika.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Selektor Argentine Lionel Skaloni istakao je u razgovoru za ESPN da priželjkuje veliki transfer ovog leta i to iz Intera u Barselonu.

Naravno, radi se o potencijalnom transferu Lautara Martineza.

"Logično je da žele da igraju zajedno (Lionel Mesi i Lautaro Martinez), odlično se slažu i razumeju na terenu. I naša reprezentacija bi to volela.

Već igraju zajedno u nacionalnom timu. Za mene kao selektora je bitno da njih dvojica igraju što više zajedno"
, rekao je Skaloni.

Sve češće se ovih dana govori o njegovom odlasku iz Intera u Barselonu, španski mediji su poprilično uporni, ali prelazni rok je daleko, kao i njegov prelazak u španskog giganta, posebno ako imamo u vidu sumu koju Inter traži, a to su 90 miliona evra i jedan fudbaler.


Kazino



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.05.2020
23:52

Znaci svi Lauterovi putevi vode prema barci? Barca ima visak igraca na koje ne racuna, zato ona i hoce da ih se resi da ih da u zamenu! Interu trabaju iggraci a on para nema zato ce da pristane na nekog igraca i pare za Lautera!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 21.05.2020
10:22

Gledajuci sva Barsina pojacanja koja su kostala preko 100m nemate bas razloga za optimizam cak i da dodje?

avatar
Mirjevac
Thursday, 21.05.2020
21:40

Nista nisi vido i akosi gledo, barcina pojacanja od preko 100 miliona su odlicni igraci, dvojica du u barci u naj boljem timu na svetu, i ona je na prvoj poziciji u spanskoj ligi, igra LS, treci je na pozajmici u Bajernu isto jednim od naj boljih timoba, tako da sta je sa njima? Sva ta tri igraca kostaju sad u ovoj krizi koliko ceo Inter klub, posto su kinezi platili 360 miliona za Inter, toliko ta tri barcina igraca kostaju! Kutinja traze sedam kluba, Dembela isto tako, za Grizmanaiszo tako, PSZ za Grizmana bi bi menjao Nejmara, naravno da Barca jos nesto doplati, tako isto i za Dembela! Ti rece da su oni a sta su oni, mozda si hteo da kazes da su odlicni igraci?

avatar
Inter JZ 4ever
Thursday, 21.05.2020
11:42

Jeste, ako bude transfera bice ga samo u Barselonu. E pa taj Barselonin visak ne mora da ce da odgovara Interu, a ovde Inter postavlja uslove, ne Barselona. A to sto ti lupetas kako Inter nema pare, a eto Barselona ih bas ima, a ne mogu da plate klauzulu, a kad sam te pitao gde si ti to procitao da Inter nema pare, nestao si i nisi nista odgovorio. Vise se pise da Barselona nema pare, nego Inter.

avatar
Amalainter
Wednesday, 20.05.2020
17:37

Mogu oni zajedno igrati..neka dodje Messi u Inter

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.05.2020
23:25

Hahaha, Inter nije imao novac ni za Olivera Girou francuza koji je vredeo 13 miliona! Za Mesija mogu barci da daju ceo klub sa sve igracima, on toliko vredi!

avatar
Inter JZ 4ever
Thursday, 21.05.2020
11:49

Inter ima pare, ali nije lud da da za Zirua tolike pare, kada mu ugovor istice, i kada ima toliko godina. Inter nije Barselona pa da se rasipa sa parama. E zato je Barselona i dosla u taj problem, jer su davali ogromne pare, a to se pokazalo kao pogresne investicije.

avatar
Amalainter
Thursday, 21.05.2020
09:00

Pa izleda da imaju vise nego barselona.. 😂😂

avatar
Aleksandar 7
Wednesday, 20.05.2020
17:24

Nit vece fudbalske nacije..
Nit korumpiranijeg saveza..
Pajaci su selektori..godinama..
Trenerski pajaci..da ne bude zabune..
Ako ima gore nego kod nas..
To je Argentina.
Nazalost.