Sedmorica odbila PSŽ, sa kim će se od njih Barsa obračunati?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.09.2019.
13:13
Izvor: Sportske.net

Neki će trpeti posledice, neki ostaju u planovima Valverdea...

2018. EPA-EFE/Alberto Estevez
2018. EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

I dalje se sleže prašina oko propalog transfera Nejmara, računaju se posledice, ali i najavljuje novi napad u 2020. kada bi, kako smo pisali, FIFA mogla da odredi cenu, jer će Nejmar provesti tri godine u klubu bez promene ugovora.

Ali, advokatima je rečeno da to neće biti baš malo, oko 170 miliona evra, ostaće mu dve godine ugovora, pa je jasno da bi PSŽ prihvatio tu cenu.

No, katalonski mediji se pitaju šta će biti sa igračima koji su odbili da odu u Pariz kao deo transfera Nejmara.

Prvi je Kutinjo, on je izabrao Bajern i učinio transfer Nejmara nemogućim, jer nije više bilo igrača osim Dembelea koji bi nosio posao, i značajno smanjio keš koji bi Barsa trebalo da uplati.

Francuz neće trpeti posledice, klub računa na njega, povređen je, ali će morati da bude mnogo profesionalniji, bilo kako bilo on je u kvartetu napadača sa Mesijem, Suarezom i Grizmanom.

Što se tiče Semeda i njegovo mesto je sigurno, desni bek je želeo u Atletiko, na početku prelaznog roka, posle je dobio obećanje da će biti standardan, Serhi Roberto je preseljen u vezni red, jasno je, Portugalac neće trpeti posledice.

Umtiti je van rotacije, on će se boriti za tim, ali čini se da će klub iskoristiti prvu ponudu da ga proda, imao je šansu da ode u Englesku ili Juventus, ali kao ni za Pariz, nije mu padalo na pamet. Osim njega, Artur Melo će teško videti tim, Rakitić je ostao, ali čini se da čeka januar, Juve nije odustao. Todibo je želeo u Pariz, ali na kraju do trampe nije došlo.

Rafinja je prodat, Valverde je lansirao klince, Karlesa Pereza i senzacionalnog Ansu Fatija. Stiče se utisak da će igrači koji nisu pristali da napuste klub ostati po strani, ima previše vezista, samo trojica mogu da igraju...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke