Sat otkucava, Čelsijeva trka za vremenom! Belgijanac je spas, novac stiže od Barselone?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.01.2020.
09:16
Izvor: Sportske.net

Hoće li se Lampard ipak dokopati navijača. Tri imena se pominju, Brazilac odlazi u Barselonu?

Beta/Victoria Jones/PA via AP
Beta/Victoria Jones/PA via AP

Povezane vesti

Vreme ističe Čelsiju, ali pojačanje je blizu. Naime, kako pišu engleski mediji, "Plavci" su na ivici da se dogovore sa Drisom Mertensom, plate oko 6 miliona evra i dovedu Belgijanca šest meseci pre isteka ugovora. Pričalo se da je on dogovorio sve na leto sa Interom, da ima sjajnu ponudu Monaka, ali je ulazak Čelsija sve peromenio.

Žiru i dalje nije napustio klub, izgleda da od Intera nema ništa, pojavili su se Lacio i Aston Vila.

Ali, navijače zanimaju pojačanja, i dalje se priča o Benu Čilvelu iz Lestera, ali realno, malo je nade da taj transfer bude završen ove zime.

Nešto veće šanse su za dolazak Hakima Zijeha iz Ajaksa, pregovara se, ali ponovo je pitanje koliko je vremena ostalo.

Barsa nudi 25 miliona evra za Vilijana kome ističe ugovor na leto, pitanje je hoće li se Lamps usuditi da se odrekne igrača u situaciji kada nije kupio ništa i kada praktično u ovom trenutku vreme ističe.

Januar je prošao u pregovaranju, glavni cilj, napadač nije stigao u klub, ostali su na Ejbrahamu, potrebno im je još jedno pojačanje. Sa druge strane, moguće je i da Lampard ne želi ništa da menja, odnosno da bi sve glavne poslove ostavio za leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Thursday, 30.01.2020
14:11

Sve na leto, ako sada ne uspemo da dovedemo Mertensa. Dovesti Vernera, Sanca i Kurzawu ili Teleša

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 30.01.2020
12:18

Ovde se pokazuje koliko je lampard amater i kakav je celsi smesan klub sa smesnom upravom, ostavljaju poslove na leto a tada nikog nece moci dovesti od ovih jer oni nece da idu u tim koji igra ligu evrope, da su bar gigant pa da izvuku na reputaciju ali jok

avatar
Taribo West
Thursday, 30.01.2020
11:06

Što se tiče levog beka Čelsi i dalje ima Alonza i Emersona tako da im treći sigurno ne treba, a ne bi ga Lester ni prodao. Čilvel opet igra standardno u Lesteru i zašto bi prelazio u Čelsi gde bi ga čekala paklena konkurencija i da dovede u pitanje reprezentativni status. Što se napadača tiče, Žiru će verovatno otići u finišu prelaznog roka, ali Čelsi ima Bačuaija tako da im napadač nije neophodan. Ako se ukaže prilika za dovođenje Mertensa, Čelsi će verovatno iskoristiti i dovesti ga, a Pedro bi mogao na "Istok"...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 30.01.2020
10:30

Dobro Martensa dovesti nije lose ako ide Ziru. Sto se tice Vilijana pustiti ga na leto a dovesti Sanca i to po mogucnosti vec sad. Cilvela je nemoguce dovesti sada ali ako bi postojala onda treba odma platiti koliko je potrebno.