Sasuolo postavio cenu, ide li Milan po Italijana?

Autor: Stefan Matić
subota 04.05.2019.
13:12
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" oduševljeni kvalitetom veznog fudbalera sa "Mapei" stadiona.

Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Milan se porazom od strane Torina udaljio od mesta koje vodi u Ligu šampiona, prekosutra dočekuju borbenu Bolonju sa Mihajlovićem na čelu.

Gatuzova ekipa će dobrano morati da se oznoji ako želi da održi nade za povratak u elitu evropskog fudbala. Svakako da će i poslovi na transfer polju zavisiti od plasmana na tabeli posle 38. kola.

"Rosoneri" već duže vreme prate Stefano Sensija iz Sasuola, Italijan impresionira ove sezone u Kalču, debitovao je i za prvi tim "Azura" pod palicom Manćinija.

Prema pisanju Tutosporta čelnici sa "Mapei" stadiona su spremni na pregovore, svog dvadesettrogodišnjeg veznjaka cene na 25 miliona evra ili neku kombinaciju sa zamenom igrača.

Stefano Sensi

Tačnije Sasuolo bi pristao i na novac plus prava na mladog golmana Milana Alesandro Plizarija, videćemo kako će odgovoriti čelnici sa "San Sira", Sensi je svakako kvalitetan igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 04.05.2019
17:05

Plizari- Zapakosta, Savic, Romanjoli, Emerson/Biragi- Sensi- Kesi, Barela, Paketa- Pjontek, Revoltek.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 06.05.2019
14:34

ooooooooooooooopa :D....nema donarume :D...vec si ga prodao :D...sta mislis o prodaji kapitena a dovodjenju grka da se ispeglaju knjige???! po meni to je dobar potez...ako nista los nije....vidim barelu :D....svidja mi se izbor....a krila???! to niko ne zna :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 08.05.2019
17:48

Tesko cemo mi stici ova tri boda...

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 07.05.2019
22:06

nekako mi taj kvalitet ide...a cena ne ide...samo 35????! Pa da pozelis da dodje :D...imali bi i kusur za barelu...msm uz doplatu :D....a ako ode jos neko mogu i krila da dodju :D...voleo bih da ostane kapiten samo eto....nekako sam razmisljao o tome....a o donarumi...pa msm da posle bolonje treba da ga zakljucaju i hrane lebom i vodom da ne pobegne :D....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 07.05.2019
18:12

Zar ne znas da sam vec dve godine unazad za prodaju malog? :-D Nismo mi slucajno pisali o onom iz Nice:-D Nikako nisam za takav potez, zasto to da radimo? Nema krila, ovo je 4-1-2-1-2, izostala je samo crtica izmedju Barele i Pakete.