Sariju jasno "gde gori", Čelsi uskoro rešava ogroman problem!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 03.01.2019.
10:20
Izvor: Sportske.net

Italijan predočio svoje probleme, sada je sve na upravi "Plavaca".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi je već uspeo da napravi potez u januarskom prelaznom roku.

Iz Borusije Dortmund je kaparisan Kristijan Pulišić za 64 miliona evra, ali će Amerikanac ipak ostati na Vestfalenu do kraja sezone.

Ono što je najpotrebnije na Stamford Bridžu jeste napadač, to nakon remija bez pogodaka sa Sautemptonom nije krio menadžer "Plavaca" Mauricio Sari.

"Klub dobro zna moje mišljenje o tome, potrebne su nam neke drugačije karakteristike od onih koje imamo u timu."

"Ja nisam zadužen za kupovinu, moje je da poboljšam igrače i sve aspekte igre, a nama je trenutno najpotrebnije da poboljšamo fazu napada, naročito u poslednjih 20 metara. Uprava zna šta mislim o tome, pa je sada sve na njima."

"U ovom momentu imamo problem sa ofanzivcima", iskren je Italijan.

Kao prvi favorit se spominje Kalum Vilson iz Bornmauta, "Trešnjice" ga se ne bi odricale dok je sezona uveliko u toku, ali eventualna ponuda vrednija od 30 miliona funti bi mogla da natera čelnike premijerligaša da ponovo razmisle o svemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Friday, 04.01.2019
03:45

Covek je u pravu, Morata je lazni talenat, a Azar jednostavno ne moze sam u napadu, treba prodati posto-poto Moratu, dati sansu Odoiu i kupiti Vernera ili Jovica, posto mi je Ikardi nekako nerealna meta...Kada se prodaju Abraham i Bacuaiji kao i jos neki nepotrebni igraci Celisi ce imati i vise nego dovoljno novca...I na kraju, nije mi jasno kako to trener ne ucestvuje u dovodjenju igraca, pa valjda on zna koji mu se igrac najbolje moze uklopiti u njegov stil igre...Mislio sam da je do Emenaloa, ali sad posle ove price o prodaji Odoia i dovodjenja Wilsona za prvog napadaca izgleda da se neko drugi pita za transfere a taj neko nema blage veze...

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 03.01.2019
15:17

Treba on da ode! Ako je protivnik zreo dap rimi gol to terba da se nanjusi i iskoristi a ne samo da se dodaje,pa da bi pobjedio mec moras da sutiras brate. Uz to ovaj fudbal je ocajan koji sad Celsi igra,najgori fudbal u ligi ubjedljivo

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 03.01.2019
18:42

Bio vam najbolji na pocetku sezone, dajte mu vremena, odlican je trener.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 04.01.2019
03:47

Nikad meni nije bio najbolji,nit ce kad biti od pocetka sam bio protiv njegovog dolaska. Da treba mu dati vremena da napravi luzere kao u Napoliju da budemo nesto kao Totenhem vjecito cetvrti treci ili drugi haha kako njegova "ultra ofanzivna taktika"dolazi vise do izrazaja tim.sve manje sansi zs gol ima,u pocetku je igra bila konkretnija jer su ostali ostaci Konteove taktike gdje se igralo direktno

avatar
Anonymous Official
Thursday, 03.01.2019
19:22

Glup si kao i da tvoj na profilnoj

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 03.01.2019
11:44

Nazalost opet polovnjak. Treba nam pojacanje ali dobar spic i desno krilo levonogo. Doveli smo Pulisica a imamo desnjaka levog krila Azara, Vilijana, Pedro, Odoi pa cak i Mozes. Treba nam spic a moguce ga je dovesti Verner i krilo (levonogo) Fekir, Malkom, Bejli... Znao sam isto da Sari nije hteo Pulisica jer je momak realno prosek i dobar je ako prodajemo Vilijana ali ako je On zamena za Azara onda jao si ga nama.