Sarijeve muke, prodaja ili otpisivanje?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 18.08.2019.
10:06
Izvor: Sportske.net

Novi trener Juventusa ne želi da otpisuje igrače jer bi to unelo problem u svlačionicu, ali klub ne uspeva da se oslobodi prekobrojnih...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

U Juventusu i dalje pokušavaju da prodaju par igrača, ali Blez Matuidi i Kedira ne žele da napuste klub, a i nemaju ponude koje im odgovaraju.

Sari se nada da će Paratići uspeti da smanji igrački kadar, očekuje odlazak Mandžukića, ali i jednog veziste, kako ne bi morao da seče, otpisuje igrače za Ligu šampiona, što će poremetiti atmosferu u svlačionici.

Situacija je sledeća, sve je manje vremena, navijači se protive prodaji Dibale, čini se da Ikardi uzalud čeka, niko od napadača, izuzev eventualno Mandžukića, nema ponude.

Roma je posle ostanka Džeka, odustala od Iguaina, koji je ionako odbija transfer u Rim.

Sada klub razmišlja o prodaji Emre Džana koji je doveden kao slobodan igrač iz Liverpula, ali nije do sada opravdao očekivanja. Njega hoće klub u kome je ponikao, Bajern, ali i PSŽ.

U slučaju da Kedira i Matuidi ostanu, Džan izgleda kao materijal za prodaju. Juventus posle dovođenja Remzija i Rabioa ima previše igrača u veznom redu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Sunday, 18.08.2019
11:25

Juventus je samo nagomilao igrace.

avatar
Mangus
Sunday, 18.08.2019
11:06

Bila to i najbezbolnija opcija. Dzan je fizikalac, i to je to.

avatar
REVØLT
Sunday, 18.08.2019
10:13

Kako ima previse? Sest-sedam igraca za tri mesta u veznom redu, to je sasvim OK. I kad se vraca Aron? Jos ako ni on nece biti na raspolaganju neko vreme, to je onda nesto sto ne treba dirati.