Sarijev najbolji rođendan ikada, tri pojačanja za "Skudeto"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.01.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Napoli je osetio šansu, stvari su manje ili više završene, dobiće tri igrača ove zime, dovoljno da se ravnopravno bori sa Juventusom za titulu! De Laurentis dreši kesu, ovo su novi aduti Napolija!

Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP
Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP

Povezane vesti

Mauricio Sari puni danas 59. godina, Napoli mu sprema poklon.

Naime, Aurelio Di Laurentis je uslišio želje svog menadžera, pojačaće tim sa nekoliko igrača u pokušaju da dobije trku sa Juventusom za "Skudeto". Napolitanci imaju bod više od aktuelnog šampiona, ali se procenjuje da imaju mnogo tanju klupu, ispali su iz kupa, LE nije prioritet, sve snage će baciti na borbu za titulu.

Ove zime žele da angažuju tri ili četiri pojačanja, u napadu će se oporaviti Milik, ali posle dve povrede kolene, žele da ga pošalju na pozajmicu na proleće. Umesto njega bi napad mogao da predvodi Kasper Dolberg mlada zvezda Ajaksa koji je klasičan napadač i ono što nedostaje timu.

Uz njega, upućena je ponuda Bolonji za Verdija, 25 miliona, ali se fudbaler dvoumi jer veruje da neće biti standardan, on bi radije na leto da dođe pod Vezuv.



Oporavlja se i Gulam, a Delofeu je zainteresovan za Napoli, nema sumnje da bi on bio veliko pojačanje u veznom redu. Ako Španac ne stigne, tu je još jedan igrač Ajaksa, Junes koji je veoma raspoložen da se preseli u Seriju A. Ovaj Nemac koji je stigao do reprezenentacije je treću godinu u Holandiji, došao je iz Gladbaha, igra kao levi spoljni napadač, Sari bi tako dobio alternativu za svoje glavne igrače, i Dolberga kao klasičnog napadača, čime bi mogao da rotira i odmorniji dočeka finiš prvenstva kada bude pala odluka.

De Laurentis je obećao trojicu, pa svakako da optimizam Napolitanaca raste, a lepši rođendan, sjajni trener nije mogao ni da zamisli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP-chechk
Wednesday, 10.01.2018
16:58

Iskreno slabo je ovo za skudeto, mislim Napoli je sada jak fali im jos mozda neka top klasa da prevagne, Dobece kvantitet samo ovime.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 10.01.2018
16:23

Fali nesto Napoliju za Skudeto.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 10.01.2018
15:55

Bice paklena trka , daleko najzanimljvija u TOP 5 liga ! FORZA JUVE

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 10.01.2018
12:02

Stize im i Ingleze

avatar
Žan-Žak Ruso
Wednesday, 10.01.2018
10:47

Srećno gospodine Sari. Vreme je da se uzme titula i donese veliko slavlje u podnožje Vezuva. Napoli zaslužuje titulu i svim srcem sam uz njih.

avatar
amigo999
Wednesday, 10.01.2018
10:40

Realno, sa Juventusom mogu da se porede Real,Barca i Bjern. Mozda PSG i Man City....Ostali su vise klasa ispod...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 10.01.2018
10:37

Pametno pametno