Sari vezao sudbinu za Pipitu i napolitanske pulene, svlačionica već nezadovoljna, otkaz se nazire?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.01.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

U Čelsiju stvari tako funkcionišu, danas stiže poslednja karta, Gonzalo Iguain. Ali, da li je to i eventualni transfer Albanca početak kraja za Mauricija Sarija?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Pipita Iguain je stigao u London, danas bi trebalo da prođe lekarske preglede i postane fudbaler Čelsija. Argentinac bi mogao da debituje već sutra u revanšu Liga kupa protiv Totenhema.

Mediji smatraju da je ovo poslednja karta na koju igra Sari. Naime, njemu je klub izašao u susret, mada nisu uvereni u to da Iguain vredi koliko su platili pozajmicu.

Sari je insistirao i ako ni sa Argentincem ne bude pomaka, biće, prema tvrdnjama medija blizu otkaza.

Stvari u svlačionici nisu idealne, očekuje se da Morata do kraja nedelje ode u Atletiko, ali Žiru je nezadovoljan što mu nije pružena šansa da bude standardan.

Uz to, postoji i otpor u svlačionici koji stiže u Čelsiju redovno sa lošim rezultatima, "senatori" smatraju da Sari pravi istu grešku kao prethodnici, okružuje se svojim igračima. Posle Žorginja i Iguaina, sada želi i Hisaja koji je izgubio mesto u Napoliju, što je naišlo na revolt, pre svega fudbalera poput Aspilikuete. Popularni "Dejv" ima veliki uticaj na svlačionicu.

Nezadovoljan je i Kristensen, Danac je u drugom planu, zaradio je silne kritike od Sarija jer je klupu napustio 15 minuta pre kraja meča sa Arsenalom.

On želi da igra, imao je ponude da opet ode na pozajmicu u Bundesligu ili Seriju A, ali je Sari stavio rampu, iako štoper koga je promovisao Konte dobija priliku na kašičicu.

Juče je Geri Nevil rekao da je medeni mesec prošao, da u Čelsiju prosto stvari tako funkcionišu i da će teško Sari izdržati više od godinu i po dana, ili manje u klubu.

U svakom slučaju sudbinu je vezao za Iguaina, ako ne bude rezultata, a minimum minimuma je Liga šampiona, Italijan će sigurno dobiti otkaz na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
foreverblue
Wednesday, 23.01.2019
20:30

Sari se na zadnjoj konferenciji za novinare kad su ga pitali za kristensena smejao uz objašnjenje da kristensena uvek boli stomak na dan utakmice zbog treme i da je sad izašao ranije da bi išao u vc, drugim rečima, nemojte da lažete.

avatar
Obican gradjanin
Wednesday, 23.01.2019
14:34

Sa jedne strane se uporno piše kako uprava dovodi igrače i da se on ne pita skoro uopšte , dok sa druge, da Sari traži pola italije. Šta je istina u svemu tome, ja ne znam.....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 23.01.2019
13:50

Revolt se pise velikim pocetnim slovom:-D Hajde ti Sari lepo kod nas na leto, vidis da te zezaju i ne postuju:-D

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 23.01.2019
12:57

MU ce ga prestici ali ce sada Spursi poceti sa losim rezultatima jer nema Kejna i Alija

avatar
Red blood
Wednesday, 23.01.2019
12:53

Bez namere da provociram..je l ovo veliki klub?
Kad jedan Aspilikueta ima jak uticaj na svlacionicu..nema tu srece.Celzi uvek trazi uspeh preko noci.
City je sila,Liverpul prilicno mlad sastav..Celziju treba vreme da postanu konkurentni..pogotovo ako Azar ode..

avatar
MIlan Simic
Wednesday, 23.01.2019
14:57

Nzm ako kapiten ne moze da ima uticaj od igraca ko moze?

avatar
Red blood
Thursday, 24.01.2019
09:43

Vidi..u ovom trenutnom fudbalu Mesi,Ronaldo i slicni imaju takvu moc..sto je za mene sramota za klub.Iako su ponajbolji na svetu.Ni da Azar odlucuje koji mu trener odgovara..ne bih razumeo.A pogotovo Aspilikueta.Ni 3 kapitenske trake mu ne daju to za pravo.

avatar
Z
Wednesday, 23.01.2019
12:21

Covek je nasledio ocajnu ekipu, uz Kantea i Azara ne postoji TOP igrac. Uz to sto se ovaj prvi stvarno ne uklapa u Sarijevu filozofiju ofanzivnog fudbala, a drugi zeli da ode, sto je najveci problem. Pa samo za Drvo i Batchuai-a je dato 120 M.....cenim da pozajmica Iguaina i nije tako strasan potez, obzirom da se odricemo Odoia i Abrahama... Da ne pominjem Drinkvotera, Zapakostu, Barklija, pa i Kovaciva....za Pedra i Vilijana nemam vise ni komentara

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 23.01.2019
10:49

Ima problema ali maksimalno poverenje u Sarija. Obavezali smo se na ovakav fudbal zarad igre a ne toliko rezultata koji ce takodje doci ali to je malo duzi proces jer smo imali dva najpragmaticnija trenera pre Sarija. Pustite coveka da dovede svoje igrace i napravi tim po zelji. Doneo je posed ali jednostavno nemamo igrace napred za njegov fudbal, Kovacic, Barkli nikakva pretnja napred kao sto je Hamsik. Vilijana, Moratu i Zirua bolje da ne komentarisem, Pedro zna da trci jedini u prostor ali i on je mator a cak i Azar zadrzava previse loptu a i igra laznu devetku sto nije dobro. On je vise puta istakao cilj za ovu sezonu je top4 i jedan trofej a imamo sansu za to u ostala tri takmicenja jako dobru i onda na leto rekonstrukcija, uzimamo pare za Vilijana, Moratu, Bakajoka, Bacuaijija to je vec 170-180m evra plus prodajemo igrace sa pozajmica zbog novih pravila. Mozes, Drinkvoter, Kejhil, Zapakosta idu takodje jos ako ode Azar mocicemo da radimo sta hocemo na trzistu da se dovedu bekovi za prvu postavu, napadac, krila ili dva i taj ofanzivni vezista. I onda tek cemo moci pricati o Sariju. Prilicno sam siguran da ce nam Lampard i mozda Jokanovic biti naredni treneri koji takodje igraju 4-3-3 i to je sistem zato i treba davati Sariju igrace koje zeli jer ce odgovarati i njima. Mete koje bih jurio za te pozicije su Varner, Ikardi, Lozano, Kjeza, Isko, Kutinjo, Bejli, Fekir, Lazaro (Herta), Firpo, Civel...

avatar
Dragojevic Andrija
Wednesday, 23.01.2019
11:01

Ja prizeljkujen sarija da bude jos bar 2 godine pa da frenki stize iskustvo i kasnije da bude u celsi 15godina :D volio bih ja sarijev fudbal od pocetka sez a to sa pipitom mozda bude blizu. Kad imas realizatora samo da ne bude previse mator i debeo za PL.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 23.01.2019
11:11

Preambiciozno...za ta 4 igraca koja si napisao ne moze da se uzme 170-180 miliona...a i dole navedeni igraci su preskupi i teske mete

avatar
Chelsea 4 ever
Wednesday, 23.01.2019
10:39

Uz duzno postovanje , njemu prvo treba objasniti da ima igrača koji igraju van čizme.. Samo se nadam da ce mo uspeti da izvučemo ligu sampiona