Sari stigao, sačekala ga gomila problema, Čelsi već bacio sezonu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.07.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net

Oni su po mišljenju mnogih već mnogo izgubili, tim pre što više nisu u cajtnotu, zastavica je već pala. Nemoguće je rešiti sve ove probleme za kratko vreme...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Mauricio Sari je već stigao u London, kasno je bilo sinoć za formalnosti, u Londonu ga čeka Žorginjo koji će biti prvo pojačanje "Plavaca" u narednoj sezoni.

Ali, već su stigli i prvi problemi, Sari neće povesti svoje ljude od poverenja odnosno kompletan stručni štab u novi klub.

Drugi problem je Iguain. Ono što je izgledalo sigurno, odnosno činjenica da se Italijanu žuri da kupi igrača koji je bio gol mašina pod njegovom komandom u Napulju, je pod znakom pitanja.

Razlog je Čelsijeva želja da menja Moratu za Iguaina, što Juventusu ne pada na pamet. Naime, njima je potreban novac, čekaće PSŽ ili Monako, čak po cenu da izgube desetak miliona evra, jednostavno, Morata im nije potreban.

Uz to povećali su cenu za Ruganija, ona je sada veća od 40 miliona evra jer ne žele da prodaju mladog štopera za manje, tim pre što će teško do Godina iz Atletika.

Sari insistira na Juventusovom tandemu, posao bi mogao da bude završen za nešto više od 100 miliona evra, Čelsi nema mnogo vremena, a Juventusu se, pored svega ne žuri. Jer, ne zavise od prodaja, iako su uložili ogroman novac u Ronalda, na kraju, ako bude problem, uvek mogu da se odreknu Mandžukića, iako to nije Alegrijev prvobitni plan i ponuda Junajteda je odbijena pre desetak dana.

Šta je sa ostalim pojačanjima?

Čelsi pokušava da Davidea Zapakostu menja za Vesina, da dovede Šime Vrsaljka, ali čini se da će Atletiko posle Mundijala tražiti bogatstvo za Hrvata.

Ima još loših vesti, piše se da bi Golovin mnogo radije u Juve nego u Englesku, "Miror" je danas objavio priču po kojoj je Rus rekao CSKA da ne želi kod Abramoviča, iako se računalo da je to gotov posao.

Alison, golman koji bi trebalo da zameni Kurtou, takođe želi u Real, iako bi Čelsi navodno platio 70 miliona koliko traži Roma, a navijače više od svega zanima hoće li Azar i Vilijan ostati.

Sari je tražio da ova dva igrača nikako ne budu prodata, ali i jedan i drugi žele da odu iz kluba. Problem je posebno Belgijanac koji je odbio da produži ugovor i koji čeka ponudu Reala. Ona od 150 miliona nije dovoljna, ali bi se posao za dvadesetak više mogao završiti.

Ipak, bez Azara koji je jedan od najboljih igrača na svetu, Čelsi će imati zaista mnogo glavobolja, ne postoji igrač na tržištu koji može da ga zameni.

U svakom slučaju, tranzicija neće biti laka, a sve je još gore jer prvenstvo počinje za 25 dana, Sari nema vremena, prelazni rok traje još tri nedelje i kako engleski mediji komentarišu, "Plavci" su već u velikom zaostatku za rivalima i pre nego što je PL počela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
foreverblue
Saturday, 14.07.2018
16:40

Uvek smo najbolji kad nas otpišu. Sledeće sezone pl i le minimum!

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 14.07.2018
13:52

Jaooj novinari , pazite natpis: "Chelzi je vec bacio sezonu" ....ne brinite vi o Chelziju. ja sam puno puta napisao u komentarime, Dok je Cika Roman tu svake godine ili dve Chelzi osvaja Trofeje.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 14.07.2018
12:31

Bice veselo ali Sari ume da stvori ekipu. Umeo je i Konte ali Sari mi je neka narodska neprepotentna varijanta. I dalje, kada se prica o transferima vidim da svi pricaju o 50ak igraca kao da ceo svet ne igra fudbal. Pre neku sezonu Konte je onog Alonsa izvukao niotkuda i covek rastura. Ima mnogo takvih a Sari to zna - a da li ce se pitati oko toga to je vec druga prica.

avatar
Brat Konte
Saturday, 14.07.2018
14:58

Nije baš da ga je izvukao niotkuda, čovek je bio odličan u Firenci. Oni koji su pratili Italijane tih sezona, znaju da je on bio zreo za veću ekipu, a stari Grof je svakako pratio.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 14.07.2018
16:40

Uslovno receno. Dovodili su u celsi i bekove iz atletiko madrida pa su bili ocajni. :)

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 14.07.2018
11:48

Juventus je stavio Iguaina na transfer listu, tako da se za to ne brinite...doduše nisam siguran koliko bih voleo da on dođe, ima on dosta godina

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 14.07.2018
11:12

Necu da prognoziram nesto kad covek nema trofej,drugo to sto forsira ofanz fudbal sto je u Celsiju tesko implementirati.Treca stvar raditi sa Marinom i Romanom znamo kuda vodi.
Konte hvala na svemu otisao si na vreme,jos mnogo trofeja i uspeha!
Celsiju sledi tezak period,ostanak Kurtoe i Azara pun pogodak inace nam sledi kanal.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 14.07.2018
15:48

Nadam se odlasku Kurtoe, jer Alison dolazi kao zamena, a bolji je golman. Ostanak Azara i Kantea je prioritet.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 14.07.2018
10:48

Bravo za upravu ako zaustavi dovodjenje Vencina,Ruganija i debelog. Trebaju kvalitetniji igraci. Vrsaljko, T.Alkantara/Kovacic i Leon Bejli. Ako ode Vilijan za Barcu dovesti Marsijala a ako ide u Junajted onda trampa za doticnog. Dati bogate ugovore nosiocima Kuroti, Azpiju, Kanteu i Azaru i zavrsiti prelazni rok. Nakon ovog mozemo se boriti za titulu. Taj Golovin i nije potreban ima Barkli, RLC, Odoi... tako da to nije tolika potreba. Moze se to sa 3 pojacanja lako zavrsiti ali kako ce to ova uprava izvesti videt cemo.

avatar
deki trbic
Saturday, 14.07.2018
10:48

sta ce nam Rugani? imamo Kristijansena, Zumu koji se vraca Ridigera, tu je i matori Kejhil, ne treba nam ni Iguain, prodati Moratu da dodje jos jedan dobar napadac a ti me Bacuvaji koji je bolji od oboijice.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 14.07.2018
15:49

Dokle cete se tripovati da je Bacuaji neka klasa..

avatar
deki trbic
Saturday, 14.07.2018
18:29

nema tu sta da se ja ili bilo ko drugi tripuje, jeste klasa od napadaca, podseca me na Drogbu iz mladih dana, a ovo drvo od Morate koji igra umesto njega ili Ziru (ajde on doprinosi timu, ali ne daje golove) .

avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 14.07.2018
10:35

Pa kao da su FK Surdulica treba im 3 meseca da dovedu trenera i 2,3 pojacanja cuti dobro je i ovo mislio sam da cemo novog sefa dobiti u septembru...

avatar
MCCityzens
Saturday, 14.07.2018
11:38

Hahahaha mozda dobijete novog u sempembru. 😂😂😂😂

avatar
A.Conte
Saturday, 14.07.2018
10:01

Ne secam se kada sam zadnji put procitao neku pozitivnu vest na ovom sajtu u vezi Chelsea. Samo hejt, hejt i hejt.

avatar
Blackmamba24
Saturday, 14.07.2018
09:56

Meni je zao Azara zato sto znam da taj igtac je bolji od Nejmara ali nije igrao za Barselonu ili Real nego se u Celsiju gusi, onakvim stilom igre i jos igraju flaster svaku tekmu na njemu u PL, bolje neka ide, zbog njega, videli smo sad na SP kakva je klasa

avatar
Маркус19
Saturday, 14.07.2018
13:28

Исто ја мислим за Марсијала у Јунајтеду. Не поредим Азара и Марсијала,али је иста прича. Квалитетан је и Марсијал,а Мурињо га једноставно ''гуши'' својом тактиком и задацима које му даје. Због тога сам за његов одлазак,јер ми је жао да такав потенцијал седи на клупи и игра по 15-20 минута...

avatar
10BillionXD
Saturday, 14.07.2018
09:56

Znao sam da ce biti teme ovakvog tipa. Znaci: svi relevantni mediji pisu da ce Sarri prvo obaviti razgovore sa Moratom i onda odluciti da li mu treba napadac, Golovin i Rugani su vjerovatno skoro pa done deal i to treba finalizirati samo. Vrsaljko, Vecino? Nisu oni problem jer su nepotrebni. Courtois i Alisson zavise jedan od drugoga.
Courtois ako ode Alisson vjerovatno dolazi umjesto njega, Courtois ako ostane onda ovaj drugi ide tamo. Koliko suplje price ne vjerujem.

avatar
JC\'90
Saturday, 14.07.2018
09:42

Potpuno nova vest. Mislim da sam je naucio napamet...