Sari skraćuje spisak - Sedmorica na prodaju u Juventusu!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 12. jul 2019.

  • 09:49

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Neće svi otići, ali većina će morati da ustupi mesto pojačanima. Juve ima previše igrača, novi trener mora da u skladu sa pravili skreše spisak na 23 fudbalera. Ko visi?

Sari skraćuje spisak - Sedmorica na prodaju u Juventusu!
Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
Juventus je povećao ponudu za De Lihta i čini se da će posao završiti pre turneje po Aziji. Ali, sa druge strane Mauricio Sari nema puno vremena ni da smanji igrački kadar.

Naime, on će sa holandskim štoperom imati 27 igrača, od kojih četvorica ne mogu da igraju u Ligi šampiona, tačnije ostaće van liste.

Prvi kandidat za odlazak je i dalje Kanselo, čekaju se ponude Sitija i Bajerna, Juve ne odustaje od 60 miliona. Ako Kanselo ode, postoje dve varijante, Kuadrado kao desni bek, ili prodaja Kolumbijca u Kinu, i dolazak Darmijana iz Junajteda.

Čeka se ponuda za Kediru, videćemo hoće li klubovi MLS ili Fenerbahče odveseti iskusnog Nemca, a povratkom Bufona, na izlaznim vratima je Matija Perin koga žele Fiorentina i vodeći klubovi Portugala.

Marko Pjaca koji se vratio sa pozajmice ide ponovo negde na kaljenje, priča se o Veroni, a od Gonzala Iguaina mnogo toga zavisi.

Naime, ako prihvati da ode u Romu, Juve će krenuti po Ikardija, uz to, treba da se oslobode i Mandžukića za koga se interesuju i Dortmund i bivši klub Bajern.

Mladi igrača koji su stigli, štoper Demiral i levi bek Luka Pelegrini će takođe na pozajmice, mada bi ovaj prvi mogao da se nametne Sariju.

Problem je što ima previše štopera i što bi čak Bonući kome više nije garantovano mesto u startnoj postavi mogao da bude na prodaju, mada on ne želi da napusti klub.

I na kraju, Kin, Juve ne želi da ga proda, već pozajmi, ili eventualno u prodaju ugradi klauzulu o otkupu na koju Everton ne pristaje. Mladi fudbaler je problem jer ima ugovor još godinu dana, ako ga ne produži, Juventus neće imati mnogo rešenja.

Na kraju, recimo i da Blez Matuidi može da ide, videćemo šta će biti od priče sa Monakom, mada iskusni Francuz i nije baš raspoložen da promeni sredinu.

Kada se sve sabere, sedmorica igrača iz prošle sezone, ne računajući Iguaina koji je bio na pozajmici bi mogli da odu iz kluba, došli su Remzi, Rabio, Bufon i pred vratima je De Liht, što bi značilo da u odnosu na broj igrača Juve ima još malo manevarskog prostora, najverovatnije za još jednog napadača i kako rekosmo rešenje na poziciji desnog beka.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari