Sari skraćuje spisak - Sedmorica na prodaju u Juventusu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.07.2019.
09:49
Izvor: Sportske.net

Neće svi otići, ali većina će morati da ustupi mesto pojačanima. Juve ima previše igrača, novi trener mora da u skladu sa pravili skreše spisak na 23 fudbalera. Ko visi?

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Juventus je povećao ponudu za De Lihta i čini se da će posao završiti pre turneje po Aziji. Ali, sa druge strane Mauricio Sari nema puno vremena ni da smanji igrački kadar.

Naime, on će sa holandskim štoperom imati 27 igrača, od kojih četvorica ne mogu da igraju u Ligi šampiona, tačnije ostaće van liste.

Prvi kandidat za odlazak je i dalje Kanselo, čekaju se ponude Sitija i Bajerna, Juve ne odustaje od 60 miliona. Ako Kanselo ode, postoje dve varijante, Kuadrado kao desni bek, ili prodaja Kolumbijca u Kinu, i dolazak Darmijana iz Junajteda.

Čeka se ponuda za Kediru, videćemo hoće li klubovi MLS ili Fenerbahče odveseti iskusnog Nemca, a povratkom Bufona, na izlaznim vratima je Matija Perin koga žele Fiorentina i vodeći klubovi Portugala.

Marko Pjaca koji se vratio sa pozajmice ide ponovo negde na kaljenje, priča se o Veroni, a od Gonzala Iguaina mnogo toga zavisi.

Naime, ako prihvati da ode u Romu, Juve će krenuti po Ikardija, uz to, treba da se oslobode i Mandžukića za koga se interesuju i Dortmund i bivši klub Bajern.

Mladi igrača koji su stigli, štoper Demiral i levi bek Luka Pelegrini će takođe na pozajmice, mada bi ovaj prvi mogao da se nametne Sariju.

Problem je što ima previše štopera i što bi čak Bonući kome više nije garantovano mesto u startnoj postavi mogao da bude na prodaju, mada on ne želi da napusti klub.

I na kraju, Kin, Juve ne želi da ga proda, već pozajmi, ili eventualno u prodaju ugradi klauzulu o otkupu na koju Everton ne pristaje. Mladi fudbaler je problem jer ima ugovor još godinu dana, ako ga ne produži, Juventus neće imati mnogo rešenja.

Na kraju, recimo i da Blez Matuidi može da ide, videćemo šta će biti od priče sa Monakom, mada iskusni Francuz i nije baš raspoložen da promeni sredinu.

Kada se sve sabere, sedmorica igrača iz prošle sezone, ne računajući Iguaina koji je bio na pozajmici bi mogli da odu iz kluba, došli su Remzi, Rabio, Bufon i pred vratima je De Liht, što bi značilo da u odnosu na broj igrača Juve ima još malo manevarskog prostora, najverovatnije za još jednog napadača i kako rekosmo rešenje na poziciji desnog beka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 12.07.2019
14:17

Zasto 23 ? Nije 25 ??

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Friday, 12.07.2019
13:23

Ja ne znam sta svi forsiraju prodaja Cancelo, vidi se po njegovih i Juventusovi objava na socijalnih mreza da je itekako srecan i radi po 2 puta dnevno a i sam Sarri je izjavio da dace prednost tehnickih spremnih igraca a mislim da osim D.Alves od Cancelo verovatno nema bolji bek u taj segment. Szscezny(Buffon) Cancelo(De sciglio) Bonucci(De Ligt)Chielini(Rugani) Sandro(Pelegrini) Pjanic(Ramsey) Rabiot(Bentancur)Matuidi(Can) Dybala(Bernardeschi) Costa(Kean) Ronaldo i ako dovedu Icardi 22 igraca, ili jedan od (Mandzukic,Higuain, Cuadrado) ovi trojca i Khedira kao i Demiral na jos jednogodisnu pozajmicu su gotovo izvesni odlasci.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 12.07.2019
10:55

Ne vidim kako ovaj juventus na celu sa nikotinskim zavisnikom bez plana b moze da osvoji ligu sampiona, real, barsa, city, liverpul, psg svi ih oni lagano izbacuju. Tu su negde u rangu celsija, bayerna, atletika, totenhema, borusije, svako og njih moze da ih izbaci, ukratko juventus nema sanse za uspeh

avatar
MarioJ
Friday, 12.07.2019
10:28

Prodajama Iguaina, Mandžukića, Kvadrada, Matuidija, Kedire, Perina Juventus može zaraditi 140-150 mil evra. 60 za Ikardija bi Inter prihvatio i ostaje jos 90 mil na jos jedno kvalitetno pojačanje u veznom redu, mada i nije neophodno. U svakom slučaju odliča posao na mercatu!

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 12.07.2019
10:16

Perin ce verovatno samo na pozajmicu, jer ce Bufon ubrzo u penziju i nema smisla da ga prodaju zbog jedne godine koju ce Bufon provesti na klupi.
U odbrani ocekujem odlazak Kansela samo. Juve ima Ruganija, Kjelinija i Bonucija. Kjelini je sad vec mator, i nece jos dugo igrati, Bonuci nije mnogo mladji, pa ne treba ocekivati prodaju klinaca. Mozda prodati Bonucija ako dodje dobra ponuda.
U vezi, ocekujem svakako da odu Kedira i Matuidi. Pored Remzija, Rabioa i Pjanica koji ce biti standardni, tu su jos Can i Bentankur pa nema smisla cuvati i ovu dvojicu. U napadu je haos, Dibala, Bernadeski, Kosta, Kvadrado, Kin, Mandzuka, Iguain, CR... Ocekujem da odu Mandzuka i Iguain, da po krilima igraju Bernadeski i Kosta osim ako ne dovedu nekoga jos za krilne pozicije, da Kvadrado bude veza i Dibala na klupi, dok CR igra napadaca. Kin ce ostati i menjati CR-a u napadu. Ne vidim sta ce im Ikardi kad nista s njime nece dobiti.
A dovodjenje Darmijana bi bilo pametno svakako ,jer moze da pokrije oba boka a dobar je igrac i nece biti skup.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 12.07.2019
10:12

Onda ce trebati i rezervni levi bek, zar ne? Ne moze De Siljo i jedno i drugo, odnosno, moze donekle, ali, treba imati najmanje po dva beka na oba boka.

avatar
ForzaJuve
Friday, 12.07.2019
09:53

I na kraju Kanselo ostaje