Sari razočaran, vezista odabrao Inter pre "Plavaca"!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.01.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net

Čelsi ostao bez planiranog pojačanja.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Za trenera Čelsija Mauricija Sarija januar je buran mesec.

Uskoro će dobiti svog čoveka Gonzala Iguaina, ali mu predstoji žestoka borba za plasman u Ligu šampiona nakon poraza od Arsenala u gradskom derbiju proteklog vikenda.

Igrači su nezadovoljni njegovim treninzima, a loše vesti po njega stižu i iz rodne Italije čiji mediji tvrde da je Inter blizu dogovora sa Kaljarijem oko transfera Nikola Barele.

Nikolo Barela

Jednog od najtalentovanijih vezista u Evropi želja je brojnih evropskih klubova, međutim pored interesovanja Čelsija i Mančester junajteda  "Neroazuri" su prvi napravili konkretan korak i uskoro bi trebalo da se dogovore sa Kaljarijem pošto je navodno sve utanačeno sa igračem.

Italijan koji ima 21 godinu procenjen je na 50 miilona, ali teško da će milanski klub isplatiti tu cifru za njegove usluge, mada nema sumnje da će ekipa sa Sardinije dobro zaraditi u ovom poslu.

Barela je velika želja Mauricija Sarija, ali Roman Abramovič ne ispunjava (sve) želje svojim trenerima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 23.01.2019
17:51

Ja pojma nema sta su videli u ovom Bareli ? meni on nije igrac koj je potreban Interu, on je novi Galjardini sta su oni svi videli u njemu ja pojma nemam, Inter treba gotovog igraca a ne talenta koj ce se razvijati, dok je Inter dovodio gotove igrace bio je konkuret za titulu, ali ova politika zadnjih gidina sa vecitim talentima me jako jako nervira, vidim da Marota zeli da promeni to sa gotovim igracima a ne taletima, ali ovaj ma jok

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 22.01.2019
22:11

On je mlad decko i Italijan je i nekako mi je sasvim normalno da ce ostati u svojoj drzavi, kada ima ponudu jednog od boljih timova u ligi. Tu mu je porodica a u Interu koliko toliko ima zagarantovano mjesto u startnoj postavi.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 22.01.2019
21:12

..logicna odluka Barele!

avatar
1905
Tuesday, 22.01.2019
20:08

Ne znam za letargičniju upravu od naše. Bez obzira na ovaj transfer. Klubovi potpisuju igrače za par dana a ovi naši se prepucavaju i po pola godine i na kraju ili nekako izdejstvuju i preplate igrača il im neko uleti i uzme fudbalera.

avatar
Stabber
Tuesday, 22.01.2019
18:49

Strasno, i ovo pojacanje a i neko naredno ce se samo nagadjati i na kraju cemo uzeti neke tamo Drinkovtere i Djilobodjije