Sari preživeo, naručio "fejs-lifting"! Ovo je njegov spisak!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.07.2020.
09:07
Izvor: Sportske.net

Trener Juventusa ima garancije da će ostati, ali želi igrače koji više odgovaraju njegovoj fudbalskoj filozofiji...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je overio titulu, nisu blistali, mnogo je kritika, ostali su mečevi protiv Kaljarija i Rome, Sari će odmoriti ekipu, ima dosta i povreda, mora da eliminiše Lion i ode u top 8 Lige šampiona.

Ali, izgleda da je klub rešio da nastavi sa iskusnim stručnjakom, da će biti na klupi i narednu sezonu, on je već rekao da je potrebno podmladiti tim i da Paratići i Nedved znaju šta je potrebno.

Pre svega napadač, umesto Iguaina, i dalje je Milik prva meta, nema pregovora oko Kjeze, a osim Artura i Kuluševskog koji su već igrači Juventusa, u veznom redu se očekuje i pokušaj da makar na pozajmicu stigne Žorginjo.

Mediji pišu da će pre uslediti fejs-lifting nego revolucija, da se planira dovođenje novog levog beka, ili povratak mladog Pelegrinija sa pozajmice.

Paratići pokušava da iskoristi probleme koje ima Zaniolo u Romi, čak je spreman da ponudi Bernadeskija, ili Ruganija, i Romero koji je u Đenovi je materijal za pozajmicu.

Baner 4


Pogba je van platnog dometa Juventusa, verovatno bi mogao da ode i Daglas Košta, ali i igrači poput Kedire, Remzija, uz Pjanića koji je već menjan za Artura.

U svakom slučaju Sari je tražio da se dovedu igrači koji više odgovaraju njegovom sistemu igre, a šta će od toga biti ispunjeno videćemo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 28.07.2020
14:07

Prodati Kostu, Kediru, Ramba, De Silja, Ruganija, Iguaina Bernu volim i ocekujem svake sezone da ce eksplodirati ali u Juventusu je imao samo jednu dobru tekmu protiv Atletika tako da treba prodati i njega, od starijih igraca ugovor produziti samo Matuidiu koji gine za svaku loptu i nije povredjen na svaka dva dana, dovesti mu Zorzinja, alternative za bekovske strane, za sve navedene se moze uzeti 100m minimum, dovesti Zorzinja za 40 i ostalo uloziti u Zapatu i probati uzeti Zaniola i Kijezu

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 28.07.2020
13:07

Sari ostaje 100% !!! Pelegrini , Artur, Zorzinjo , Kulusevski , Zaniolo i Milik bi bilo idealno ! Out Pjanic , Kedira , Kosta , Berna , Pipita ....

avatar
Tiribocchi
Tuesday, 28.07.2020
09:25

Sigurno ce Sarri ostati do kraja ugovora jos 2 sezona pa ce prvi tim najverojatno preuzeti Pirlo koji ce te 2 godini raditi kao trener na Juventus B. Slicno pricu kao sto su uradili Real sa Zidane i Barcelona sa Pep. Pametno resenje jel davati 10 , 15 mil po sezonu sa trenera je ludost a ne moze ti garantirati nista. Pep zima sad preko 15 mil Conte 12 Murinjo 14 itn itn a ostace bez nijedan trofej.