Sari otpisuje oba napadača, umesto Azara, Žiru u Primeri?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.07.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net

Čelsi u Australiji, novi trener čeka pojačanja, ali se čini da će uslediti velike promene u timu...

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH AUSTRALIA
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH AUSTRALIA

Povezane vesti

I dalje nema dogovora sa Juventusom oko Ruganija, tačnije utanačuju se poslednji detalji kako bi se štoper preselio u Čelsi i priključio pripremama u Australiji.

Što se Iguiana tiče, Ramadani pokušava da napravi dogovor koji bi zadovoljio sve tri strane, ali i da eventualno svog novog klijenta Pjanića ubaci u paket.

Ono što Sari čeka je da se oslobodi suvišnih igrača.

Kapiten Kejhil će, ako dođe Rugani napustiti "Plavce", mogao bi u Lester koji planira izgleda da proda Megvajera, a i dalje nema rešenja za Moratu.

Španac je na meti Milana, takođe ga želi i Dortmund, ali je preskup. Novina je da bi klub mogao da napusti i svetski prvak Žiru, ako stigne "Pipita".

Njega na pozajmicu želi madridski Atletiko i on će izgleda pre Azara završiti u glavnom gradu Španije.

Žiru se vraća tek u prvoj nedelji avgusta i sigurno je da i ako pređe u Atletiko neće početi sezonu na vreme.

Sa druge strane, "Plavci" i dalje insistiraju da neće prodati Azara, niti Real ima nameru da plati neku ludu sumu.

Što se Kurtoe tiče, on je slobodan ako Real uplati oko 40 miliona evra, a Čelsi uz povratak Čeha planira i kupovinu golmana Engleske Pikforda. Postoji i dalje varijanta oko zamene Morate za Donarumu, ali navodno Sari nije baš uveren da bi golman Milana bio pravo rešenje nakon partija prošle sezone.

On i dalje želi da zadrži Vilijana koji insistira na odlasku, ako ode u Junajted, Čelsi traži Marsijala, a ako Brazilac završi u Barseloni, želja je Dembele, što je teška misija.

U svakom slučaju, velikih promena u timu će biti, Italijan ima mandat da sprovede pravu revoluciju, ali izvesno je, s obzirom na to da klub čeka dosta teških pregovora, ekipa neće biti spremna za start sezone, mada su u istoj poziciji i ostali klubovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Sunday, 22.07.2018
11:19

Nista novo, ceka se poslednji dan prelaznog roka..

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 22.07.2018
11:14

Celsi treba samo zadrzati nosioce a ako odu da ne dovode matorce nego mlade momke. Ako ode Kurtoa nema potrebe za Cehom jer nije to taj golman vise bolje dati pare na mladog Batlenda recimo a ako ne bude dobar onda ga ostaviti kao drugog golmana a dovesti neku klasu sledece sezone medju stative. Ostalo vecinom treba prodaja po meni. 4-3-3: Kurtoa(Kabaljero)-Azpi(Zapakosta)-Rudiger(Kejhil)-Kristensen(Luiz)-Alonso(Emerson)-Kante(Bakajoko)-Zorzinjo(Loftus Cik)-PJANIC ili KOVACIC(Barkli)-Azar(Pedro)-Vilijan(BEJLI)-Morata(Bacuaji i Ziru). Moja zelja ali sada realno je kasno za takve transfere u ovoj mojoj postavi jos umesto Luiza ubaciti Ruganija,umesto Zapakoste Vrsaljka ili Sidibea, umesto Pedra Marsijala. Prodaja obavezna i realna prodaja Luiz,Fabregas,Drinkvoter,Mozes a prodati ako imaju neke dobre zamene Zapakostu, Pedra i Vilijana. Ostatak tima je dobar. Jedino u slucaju odlaska Kurtoe i Azara bi trebali potrositi prave pare na njihove zamene mada nadam se da ce bar Azar ostati! #CFC

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 22.07.2018
11:03

Bit ce zivo u Chelsea