Sari nije mogao, hoće li Lampard rešiti ovaj problem?

Autor: Stefan Matić
subota 14.12.2019.
23:32
Izvor: Sportske.net

Čelsi ušao u veoma lošu formu.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

"Plavci" su danas tokom dana doživeli još jedan poraz u Premijer ligi, ovo je bio njihov četvrti u poslednjih pet kola. Ovog puta je Bornmut bio uspešnji, slavile su "trešnjice" golom u završnici i tako prekinule svoju crnu seriju.

Lampardov tim ove sezone ima dosta problema u defanzivi, Čelsi je u ligi primio čak 25 golova u sedamnaest odigranih kola.

Predstojeći prelazni rok može popraviti to, "plavci" će moći da kupuju u januaru, jasno je da će Lampard osvežiti svoj tim posebno pošto nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona.

Pojedini engleski mediji prenose da će Lampard zahtevati novog golmana na leto, engleski stručnjak nije uveren u kvalitete mladog Kepe. Španac je danas praktično lobovan iz svog šesnaesterca, mada se vidi da je Kepa refleksno istrčao na igrača.

Kepa Arizabalaga Cezar Aspilikueta

Kepa je još prošle sezone pokazao prgavu narav, Sari je "stradao", videćemo da li Lampard ima snage da se izbori sa bivšim igračem Atletik Bilbaa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 15.12.2019
10:06

Ja sam govorio i tada da je bolji izbor bio Donaruma. Kepa nije los golman ali previse riskira. Nije mi jasno zasto malo Ceh ne poradi sa njim. Mora se jos dovesti taj levi bek ali pod obavezno stoper!

avatar
damjan89
Thursday, 19.12.2019
11:26

Treba nama, kao sto si napisao, levi bek i stoper a ne novi golman, Kepa je odlican s obzirom kako mu igraju defanzivci.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 19.12.2019
13:58

Ma Kepa moze mnogo bolje. Alison je odma doneo sigurnost recimo, Leno onom mrtvom Arsenalu skida sve sto moze, primera je mnogo a kod nas Kepa ima 5 suteva u gol na utakmici i od toga 3 gola

avatar
REVØLT
Sunday, 15.12.2019
09:43
avatar
Le Tissier
Sunday, 15.12.2019
01:12

Meni se cini da se problemi javljaju kada ne igra Tomori, e sad dal je zato sto je on vrhunski talenat, sto ja mislim da jeste, ili je samo trenutno motivisan pa igra dobro, ne znam ali mislim da Celsi treba da odresi kesu za Kulibalija ili nekog slicnog i da ga upari sa Tomorijem, a da Zuma, Rudiger ili Kristensen budu treca opcija. Ostatak ekipe treba da forsiraju kao do sada jer deluje odlicno, a sigurno ce jos napredovati.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 16.12.2019
07:25

Treba imat 4 dobra stopera. TOP stoper tipa Kulibali ili Romanjoli i Rudiger a zamene npr Kristensen i Tomori to bi bilo sasvim dovoljno.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 15.12.2019
00:40

Definitivno treba bolji golman, siguran sam da mozemo nekog da dovedemo. Ne mora to da bude neko jako ime tipa Oblak itd. Areola je recimo realna meta, Poup isto, a bolji su od Kepe sigurno.