Sari iznenada dobija još jednog napadača!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.01.2019.
19:14
Izvor: Sportske.net

Stiže konkurencija Žiruu i Morati.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kako prenosi "Skaj Sports", Miši Batšuaji se vraća u Čelsi.

Belgijanac je nakon uspešne pozajmice u Borusiji Dortmund minule sezone, letos poslat na još jednu pozajmicu, ovoga puta u špansku Primeru, u redove Valensije.

Nije se ipak bivši napadač Marseja snašao na "Mestalji", postigao je samo tri pogotka na 23 nastupa, a nakon katastrofalnog poluvremena u Kupu kralja, trener Marselino je izgubio strpljenje.

Uprava je donela odluku da ga vrati u matični klub, to je potvrdio i sportski direktor Mateu Alemani, koji je izjavio da je reprezentativac Belgije odavno obavešten da će biti vraćen u London.

U Čelsiju ipak neće priključiti Belgijanca ostatku ekipe, već će do kraja januaru pokušati da mu pronađu tim za koji će nastupati do kraja tekuće sezone.

Čini se i da su "Plavci" nepravedni prema Batšuaiju, teško da bi bio gori od Morate i Žirua, koji su potpuno van forme ove sezone, ali na "Bridžu" očigledno smatraju da belgijski fudbaler još uvek nije spreman za ozbiljniju ulogu u timu Mauricija Sarija.

"Plavci" intenzivno traže i novog napadača, nisu uspeli da ga pronađu u Italiji, nastavljaju potragu, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fan Celsija
Thursday, 10.01.2019
22:06

Da li je moguće?! Šalju na pozajmicu igrača koji je sa mizernom minutažom poazao više od ove dvojice zajedno.

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 11.01.2019
01:38

Ne znam da li je ova pozajmica bila gora po Čelzi, Valensiju ili Bačuaija...

avatar
Karambol
Thursday, 10.01.2019
20:39

Odlican igrac, treba Sari da pokusa sa njim do kraja sezone pa ako se pokaze pokaze,ako ne novi napadac i to je to..

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 10.01.2019
20:24

Ja ne znam da li neki klub ima vece neznalice u upravi od Celsija. Ladno hoce da salju Bacuajia ponovo na pozajmicu, a Morata i Ziru se takmice ko je gori. Vecina klinaca sa ovog sajta bi napravilo bolju transfer politiku od Granovskaje i ostalih strucnjaka.

avatar
UGASICE SE partizai
Thursday, 10.01.2019
21:45

Nisi kriv sto ne znas,ali danas ti je srecan dan,naucicu te nesto,pa ces ceo zivot znati. Granovskaja nema 10 zaduzenja,nije ona kondicioni trener,pa i trener za golmane,pa pomocnik pa i vlasnik,nego je direktor,ona sazove sastanak i tu dodje 20 ljudi i onda taj sastanak ide otprilike ovako,kaze se koliko se moze izdvojiti za pojacanja,recimo 100m plus od prodaja sto se zaradi,ali ako se zaradi preko 200m,onda nema tih prvih 100,e onda pitaju trenere koje igrace bi zadrzali,pitaju lekare i kondicione kakvi su po pitanju svega i ako neki igrac,bez ozbira koliko bio bolji na terenu,ne daje sve od sebe na treningu ili mu srce ne dozvoljava da istrci koliko oni zele,takvih igraca ce prvih zeleti da se rese,valjda ti je do sada sve jasno,e sad idemo za dovodjenje,isto na tom sastanku pitaju skaute koga su pronasli da odgovara po odredjenim kriterijumima,pa trenera koga bi hteo,pa pitaju i marketing sluzbu i onda kada uzmu sve podatke,dobiju listu od nekoliko igraca i tu stvarno budu fini igraci,ALI pazi sada,da uzmemo da je na listi 20 igraca,za 19 se interesuju i Real,Barsa,Juve,Siti,UTD i da se ne lazemo,ako Celzi posalje 150m za Dibalu i Real isto to uradi,Dibala nece biti u Londonu i samim tim,klubu ostaju igraci poput De Lihta,Jonga koji nisu interesantni marketing sluzbi radi dobijanja jacih sponzora,a kostaju papreno,tj kostaju koliko ce Real dati na leto za eto Azara i onda navijaci misle da Granovskaja ne radi dobro svoj posao,a njoj ruke vezane tako sto Roman ne da pare kao ranije sa jedne strane,a sa druge strane sto Celzi jednostavno nije top klub u koji ce doci najvece svetske zvezde.

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 10.01.2019
23:26

Bravo za komentar, zaista sam naucio dosta! Ali reci mi jedno, zar je Celsi toliko neprivlacan klub da ne moze da dovede nekog boljeg igraca od naprimer Zapakoste, Drinkvotera ili Emersona? Ne bih rekao. Znam ja da top igraci nece u Celsi, niti ocekujem da neko dodje, ali zar je moguce da je maksimum uprave da dovede nekog relativno dobrog igraca Torina i da ne moze bolje?! Ne mozes me ubediti da su upravi vezane ruke da dovedu naprimer Lozana iz PSV-a ili Bejlija iz Leverkuzena, a dovode Pulisica koji je po meni dosta slabiji igrac od ove dvojice i pribojavam ce da ce biti jedan od najvecih promasaja.

avatar
Fausto87
Thursday, 10.01.2019
22:41

Svaka cast na komentaru, vidi se da poznajes materiju, slazem se da u Celzi nece doci najvece svjetske zvezde jer ako dodje npr Nejmar, moraju mu dati platu 25+ miliona, to bi izazvalo nezadovoljstvo u timu i svi bi trazili vece plate samim tim bi probili budzet i ne bi imali ni za kakva pojacanja....Celzi jednostavno nije top klub i Roman je zavrnuo slavinu.

avatar
Žarko Petrović
Thursday, 10.01.2019
22:26

Ima Inter. Ne ispunjavaju zelje Ikardiju, a on im je polovina ekipe. Ne ispunjavaju zelje Skrinjaru, a Godinu od 33 godine daju duplo vecu platu

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 10.01.2019
20:20

Dobar napadač samo stalno mijenjanje kluba umori igrača. Svaki put treba ponovo da se prilagodava...