Sari baš preterao, Juventus u "plavom", hoće poker iz Londona?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.05.2020.
10:51
Izvor: Sportske.net

Trener Juventusa insistira na pojačanjima iz bivšeg kluba...

EPA-EFE/GERRY PENNY
EPA-EFE/GERRY PENNY

Povezane vesti

Sari ne odustaje, čak četiri igrača Čelsija bi želeo da vidi u Juventusu.

Prvi se zna, Žorginjo, za koga iskusni trener tvrdi da je ključ za njegov sistem igre, Brazilac koji nastupa za Italiju je pratio iz Napulja Sarija u London, Čelsi traži oko 40 miliona evra, Juve pokušava da ubaci nekoga u razmenu, da uzme i Emersona Palmijerima, nude Aleksa Sandra i Bernadeskija.

Ali, to je tek početak, ovih dana pojavila se informacija da su i dva slobodna agenta iz Čelsija na meti Juventusa. Jedan je Pedro koji može da igra na više pozicija, Španac koji je u London svojevremeno stigao iz Barselone je imao dosta epizodnih rola, zahvalan igrač, ali mnogi sumnjičavo vrte glavom, teško da bi u Juventusu mogao da bude standardan, plus sigurno kao slobodan igrač, u Njukaslu ili nekom od drugih klubova PL može da dobije veliki novac.

Četvrta meta je Vilijan, ništa od njegovog odlaska u Barselonu, pominju se Totenhem i Arsenal, ovaj Brazilac je bio blizu Juventusa kada je igrao za Šahtjor, ali su tada dobri odnosi dvojice tajkuna, Abramoviča i Rinata Ahmetova presudili. Zbog toga Juve pokušava, Vilijan bi mogao da zauzme mesto Bernadeskija ili Košte u rosteru, ali za sada je teško očekivati da on ode iz Londona, jer ima ponude i Arsenala i Totenhema.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 30.05.2020
13:53
avatar
The KING (return)
Saturday, 30.05.2020
11:50

Tesko ce Zorzinjo vise igrati, onom njegovom suspenzijom mali Bili Gilmor je ekspodirao mnogo bolje kontrolise igru ima nogo bolji zavrsni pas u dubinu od Zorzinja i to se videlo u one dve utakmice gde mali bio proglasen za igraca utakmice, tako da je prodaja Zorzinja vrlo moguca...

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 30.05.2020
11:32
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 30.05.2020
11:31

Vilijan nije presao iz Sahtjora u Celsi vec u Anzi. Tako da pisete gluposti