Šansa karijere, Srbin potpisuje za Napoli!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.01.2020.
08:39
Izvor: Sportske.net

Tokom proleća će morati da dokaže da zaslužuje dres velikog kluba.

Epa/Simone Arveda
Epa/Simone Arveda

Povezane vesti

Nikola Ninković odlazi iz Askolija. Prošle godine je uz Tonalija bio najbolji igrač Serije B, ove sezone mu nije išlo najbolje, pre svega zbog problema sa saigračima, ali i crvenih kartona. On je jasno kvalitetom iznad druge italijanske lige, međutim nikada do kraja nije razvio neverovatni talenat.

Tražila ga je nemačka Herta u ovom prelaznom roku, ali završiće u Napoliju. On će postati član slavnog kluba, ali moraće da se dokaže u filijali, Bariju. Tačnije, Aurelio De Laurentis je vlasnik oba kluba, Bari je trećeligaš, drugi su na tabeli, ambicija je da se vrate u drugu ligu, imaju fanatičnu publiku, veliki potencijal, čak se pričalo da će De Laurentis prodati Napolitance i u potpunosti se posvetiti Bariju.

Krajnji cilj bjankorosa je Serija A, dugo ih nije bilo u eliti, skoro deceniju, u međuvremenu su i bankrotiraliu, porodica Matareze je posle četvrt veka napustila klub, a zbog finansijskih razloga nisu prošle sezone igrali u drugoj ligi, nije bilo bankarskih garancija za sezonu.

Ninković je kako pišu mediji u Italiji koštao Napoli oko dva miliona evra, tačnije toliko će ga platiti na kraju sezone, trebalo bi da potpiše ugovor na tri godine, a tokom proleća u Bariju pokušaće da pokaže da je igrač za veliki klub!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 08.01.2020
15:25

Pa nema ovde nista lose!Potpisao je za Napoli ali ce otici na kaljenje u klub u kojem ce imati svu priliku da se dokaze ako vredi da zaigra u Seriji A.Bari ima ozbiljan plan i polako ga sprovode u delo sto je za Ninkovica dobro,opet,bice na oku direktno predsedniku kluba koji ce sigurno imati glavnu rec u slucaju prelaska u Napoli na kraju sezone.Po meni je ovo dobar potez.

avatar
JC\'90
Wednesday, 08.01.2020
12:10

Kvalitetom iznad serije B, a ide u seriju C... ?

avatar
Pravi romanista
Wednesday, 08.01.2020
11:10

Prerastao davno drugu italijansku ligu Ali igrace trecu lol..Dabome logicno

avatar
REV
Wednesday, 08.01.2020
09:43

Antonio Matarrese (1977–83)
Vincenzo Matarrese (1983–11) 34 godine, ne samo frtalj veka:-D

avatar
REV
Wednesday, 08.01.2020
09:42

Cuveni Matareze:-D Bravo, Dzigi!