Sančo i Junajted očajni, Englez na potezu! Kucali na Barsina vrata, probali da ukradu Čelsiju, šta su opcije za "Đavole"?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.08.2020.
10:24
Izvor: Sportske.net

Transfer saga se nastavlja, Sančo se neće lako pomiriti sa odlukom, čeka se njegov potez, ali i reakcija Eda Vudvorda...

EPA-EFE/LARS BARON
EPA-EFE/LARS BARON

Povezane vesti

I dalje je tema broj jedan na Ostrvu, Džejdon Sančo.

Nasuprot tvrdnjama iz Dortmunda da ostaje sigurno, da mora da poštuje odluku kluba, stižu informacije da će Englez probati da izdejstvuje transfer dramatičnim potezom, zahtevom da bude stavljen na listu za prodaju.

Mada, u ostalim zemljama, zahtev za transfer nema toliku težinu kao u Engleskoj, videćemo kako će Dortmund reagovati ako se to desi.

Sančo ima ponudu da produži ugovor, ne bi zarađivao mnogo manje nego na "Old Trafordu", ali on želi već ovog leta natrag u domovinu.

U međuvremenu Junajted je probao sa alternativama, Mendeš je kucao u ime "Đavola" na vrata Barse, ali oni nisu želeli da razgovaraju o Fatiju.

Takođe, priča se da je Junajted pokušao u poslednji čas da privoli Kai Haverca da umesto u Čelsi dođe u Mančester, ali čini se da od toga nema ništa.

Sve alternative koje se pominju za Sanča ne oduševljhavaju navijače, pominje se Dembele na pozajmicu, ponovo je aktuelan Daglas Košta, neki smatraju da ofanzivac nije ni potreban, da je bolje uložiti novac u Kulibalija i zatvoriti odbranu, kao i eventualno naći novog levog beka, odnosno pokušati sa ponudom za Čilvela iz Lestera.

baner

Vudvord čeka, Solskjer je nestrpljiv, iako je jasno sada u prvom planu LE, Junajted je u polufinalu, čeka ga Sevilja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 12.08.2020
20:21

Čivel i Kulibali su im potrebniji od Sanča.

avatar
GloryUnited
Wednesday, 12.08.2020
20:04

Moglo bi biti svasta, ako ne dodje sanco, ja sam najprije za kulibalija, i sacekamo ljeto, eventualno na zimu pokusati nesto... GGMU !!!

avatar
Grobbelaar
Wednesday, 12.08.2020
16:02

Mislim da Sancho neće uputiti transfer request iz razloga što je svestan da mu je BvB pružila šansu kada mu je matični klub saopštio da na njega ne računa... bar ne ozbiljno. Izgradio je ime u Nemačkoj, zaslužio reprezentativni poziv, očigledno da ne trči za lovom, i da bi u Man United otišao iz čisto sportskih motiva. On, Martial, Rashford i Greenwood... poker asova... zamislite taj kvartet za 3-4 sezone!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 12.08.2020
14:26

Neophodno je jos jedno pravo desno krilo, ovi koji pricaju da ne treba nemaju blage

avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 12.08.2020
14:14

Ako Sanco hoce Borusiji se nece isplatiti da stopira transfer a imali bi i nezadovoljnog igraca dakle transfer je gotovo siguran.

avatar
Аполо
Wednesday, 12.08.2020
13:53

Најбоље би било да се договоре са Дортмундом, јер би Санчо био дугорочно решење а са осталима би већ за годину или две опет размишљали шта даље. Али Санчо је скуп, питање хоће ли се он, штопер и леви бек уклопити у трансфер буџет.

avatar
toma1980
Wednesday, 12.08.2020
12:06

Naravno da Sanco moze da zatrazi da ga stavi Dortmund na Transfer.......samo Cena je 200 miliona £!!
Samo za Vudvorda i Ekipu iz Mancestera!!!!

avatar
Barca4ever
Wednesday, 12.08.2020
10:48

Kako bi njima Dembele iz Barse legao. Odličan tehnicar, vrljao bi tamo one igrace a jos mu odgovara fudbal koji igra Junajted, na kontre. Nije on za Barsu, ne ume da igra na posed i na malom prostoru.