Sančeza nudili "Belima", ko je stopirao dogovor?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.02.2018.
13:49
Izvor: Sportske.net

Prosto je neverovatno da su odbili ovakvu mogućnost.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Kako prenosi "Mundo Deportivo" uprava madridskog Reala je ove zime mogla da dovede veliko pojačanje.

Naime, oni su imali mogućnost da u svoje redove dovedu Aleksisa Sančeza iz Arsenala, ali je Čileanac na kraju završio u Mančester Junajtedu.

"Đavoli" su u Arsenal poslali Henrika Mhitarijana, za uzvrat su dobili Sančeza, a čitav posao dogovoren je u poslednjim danima prelaznog roka.

Prema navodima pomenutog španskog lista, Real je takođe imao priliku da ga potpiše i veruje se da bi to Florentino Perez sigurno uradio, kako sa Arsenalom nije igrao u Ligi Šampiona, te bi u pomenutom takmičenju mogao da nastupi za "Los Blankose".

Ipak, poslednju reč dao je Zinedinu Zidanu, koji je odbio mogućnost da potpiše zvezdu Premijer lige i bivšeg igrača Barselone, što je šokiralo predsednika Reala.

Zidan ne odustaje od svojih ideja, uprkos činjenici da Real ima čak 19 bodova manje od Barselone u španskoj Primeri, kao i da ih u Ligi Šampiona, u 1/8 finala, čeka zahuktali Pari sen Žermen.

Madriđani na kraju nisu obavili nijedan posao u zimskom prelaznom roku, početkom februara su doživeli novi kiks, kada su remizirali sa Levanteom, videćemo kako će se snaći za liderom francuskog šampionata u prvoj rundi nokaut faze Lige Šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
puyol
Thursday, 08.02.2018
16:38

U Barsi Realu Juventusu Čelziju se trener ne pita ništa vec predsednik i uprava dovode i prodaju igrače. A Perez ga nije hteo jer je la liga izgubljena i LŠ verovatno tako da ce na leto da izvrši smenu generacije i trenera.

avatar
Thursday, 08.02.2018
16:11

zizu se uzda i ove godine u sudce u LŠ ,ako oni budu na razini šta će im pojačanja

avatar
Thursday, 08.02.2018
18:42

Joj kakav fazon? Jesi to sam smislio? Pomogao ti je neko? Kakav fazondzija, podarite mu par lajkova da se hvali u skoli :D

avatar
xenon 1989
Friday, 09.02.2018
03:30

Gde ti ovde vide fazon? To je mrtva istina. 👀

avatar
Breaking Bad
Thursday, 08.02.2018
23:36

A poslije tekme sa Alavesom ga nema nigdje.

avatar
Offside
Thursday, 08.02.2018
15:23

Ovaj Zizu ce biti jedinstven primer!nOsvojio je 2 LS zaredom,ligu BBVA,2 superkupa Evrope,superkup Spanije nsve u par godina.A onda u poslednjoj godini Real ostavio bez trofeja vec u decembru,ostavio medjusobno posvadjane klanove,razljutio mlade igrace,razljutio najvecu zvezdu kluba (Ronalda),razljutio drugu zvezdu kluba (Bejla),nikoga nije hteo da dovede,pitanje je hoce li Real igrati LS sledece godine i napravio problem koji ce Real kostati brdo novca,puno vremena,ostvaviti bez trofeja u narednim godinama i koji ce Real vratiti nekoliko koraka unazad.Da sam teoreticar zavere rekao bih da Zizu ovo radi namerno,ali ovako bih rekao da je Perez ipak najvise kriv jer ga nije smenio na vreme.

avatar
rosen.manutd
Thursday, 08.02.2018
16:16

bas to, mislim da ce na misice da izbore ligu sampiona, steta bi bilo ako tako ne bude. ali covek kao da ovo radi iz inata :Dninsistira da mu ne trebaju pojacanja, prodao rodrigeza i moratu koji su prosle godine donosili tu prevagu sa klupe i samim tim mu je klupa slabija nego seviljina... strasno sta se desi :D

avatar
World is.... REAL
Thursday, 08.02.2018
16:22

Nemoj da verujes svemu sto citas. Kakvi klanovi i svadje?

avatar
NikkiCFC
Thursday, 08.02.2018
14:53

Skroz odluka na mestu. Realu ne treba igrac od 30 godina koji bi trazio platu da bude najplaceniji posle Ronalda a pritom ne bi on mogao tamo nikako u prvu postavu. On cak ni u onoj Barsi nije mogao. On je vise za timove sa krizom identiteta kao sto su Arsenal i Junajted...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 08.02.2018
15:04

Kontam da bi 10 dana vrskao od srece da je Celzi teoretski mogao da ga dovede,al bece niko u klub bez ambicija.

avatar
Маркус19
Thursday, 08.02.2018
15:16

Хахахаха дечко примате 7 комада од два тима из доњег дела табеле... ћути бре тамо