Samo još ozvaničenje, evo za koliko je Azar prodat!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.05.2019.
16:50
Izvor: Sportske.net

Eden Azar je danas saopštio odluku da odlazi iz Čelsija.

EPA-EFE/JULIEN WARNAND
EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Povezane vesti

Došao je kraj saradnji Azara i Čelsija.

Sjajni Belgijanac igra odlično i ove sezone, bio je na meti Real Madrida već nekoliko godina i izgleda da je došlo vreme da potpiše za ovaj klub.

"Doneo sam odluku i saopštio je klubu. Ni plasman u Ligu šampiona neće promeniti ništa", rekao je on.

Cena je bila najveći problem.

Azar ne želi da produži ugovor pa Čelsi i nije baš u najboljoj pregovaračkoj situaciji. Tražili su preko 120 miliona evra, ali neće dobiti tu sumu novca od Reala.

"Lekip" danas prenosi informaciju da je Real dogovorio sa Čelsijem cenu od 100 miliona evra i da je preostalo samo ozvaničenje transfera.

Dakle, Eden Azar i definitivno postaje najveće pojačanje Real Madrida za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 14.05.2019
08:14

Hazard je najbolji igrac posle Messija i Ronalda. Oduvijek sam krivio ekipu Chelsea koja nas je uskratila za jednog majstora na najvisem nivou. Ljudi, Mane, Salah iz Liverpoola imaju bolju statistiku od Hazarda bas ono mnogo, a ponavljam Hazard da je igrao za ekipu koja je napadacki nastrojena (sto ce imati sad priliku u Realu) poredjivali bi ga sa Messijem i Ronaldom. Cinjenica je da filozofija fudbala je nesto sto ce igraci world class ubuduce gledati kad budu prelazili iz kluba u klub. Zao mi je sto ovakav igrac kao Hazard nije igrao u Liverpool-u ove sezone.

avatar
Monday, 13.05.2019
21:21

tako velik igrač ,a odlazi u tako mali klub ,biće mu kao i kutinju

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 13.05.2019
20:44

Šteta, ali moralo je ovakvo biti. Srećno u daljoj karijeri i hvala na svemu

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 13.05.2019
19:56

Ja bi volio da ga ostavimo jos tu jednu sezonu on nema sta da se buni dok god je pod ugovorom mora da ga odradi .Celzi nije sirotinjski klub da mu je neophodan taj novac od prodaje Azara bitnije je da je tu jos jednu godinu pogotovo sada kada se vracamo u LP da pokusamo tamo sta napravili i da se vratimo u borbi za PL.Meni stvarno nije jasno sta im treba taj novac od Reala kada gube jednog od najboljih igraca svijeta.Razumijem ja da tu ce biti nezadovoljstvo igraca i klub nece da trpi nezadovoljnog igraca ali dok god je pod ugovorom trebao bi da ga odradjuje.Jer kada bi bio jos jednu sezonu u Celziju imao bi 29 godina i ne bi predstavljao igraca za dalju buducnost Reala opet bi Celzi izgubio novca na prodaji ali svakako gube zbog posljednje godine u ugovoru.Ja bi ga ostavio pa sta bude nek bude mozda bi se i predomislio kada bi napravili veliki rezultat u PL i LP .Ali ako ode opet ce mi ostati u lijepom sjecanju jer je odigrao 7 sjajnih sezona za Celzi.Legenda ne moze biti jer legende ostaju u klubu kada je to najpotrebnije i kada su igraci u najboljim godinama.On se sam nudio Realu sto to legende kluba ne rade.Bolje mu je da ostane u Celziju i da dobije status legende neg u Realu da bude jedan u nizu nesto slicno sto se desilo i Coutinhu.

avatar
neme
Monday, 13.05.2019
18:16

kakvi pozeri dobijaju ugovore od 100 milki za ovakvog igraca je nista.Mozda jedini na trzistu koji je momentalno pojacanje igrac bez limita.Prerastao je ovakav Celsi.

avatar
Karambol
Monday, 13.05.2019
17:36

Azar Jovic Mbape

avatar
RocknRolla
Monday, 13.05.2019
22:47

Mbape je neizvodljiva misija za bilo koga. Ima tek 20 godina i jak ugovor a cak i da ga prodaju uradice to za 2 godine jer mu cena nece pasti. Azar,Benzema,Vinicius ce predvoditi napad naredne sezone uz Asensia,Vaskeza,Rodriga,Jovica koji ce cekati sansu sa klupe.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 14.05.2019
08:37

vinicijus, asensio... da se smrznes

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 13.05.2019
17:34

Nek' ti je sa srecom majstore i samo da ne zapadnemo u istu grupu u LS. Jos jedna teska sezona sledi za Celsi. Da ljudi u klubu imaju malo pameti iskoristili bi sledecu sezonu za pruzanje sanse igracima iz akademije koji mogu da postanu world class igraci. Tu pre svega mislim na Odoia, Mounta, Reeca Jamesa, RLC-a i Abrahama. Oni mi se izdvajaju kao najtalentovaniji i mislim da bi uskoro mogli da budu nosioci igre. Niko ne moze da me ubedi da recimo Morata ili Iguain zasluzuju sansu ispred Abrahama ili Aspilikueta ispred Jamesa.

avatar
bebel
Monday, 13.05.2019
17:31

Nisam navijač Chelsea, ali sam mišljenja da je Eden Hazard najbolji igrač u PL u zadnjih nekoliko godina. Želim mu svu sreću u Realu, iako mi se čini da mu je ovo velika greška u karijeri...

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 13.05.2019
19:58

Biti ce tamo samo jedan u nizu kao i Coutinho u Barsi.Dobro je rekao Klopp za obojicu mogli su biti legende Celzija i Liverpula a ovako ce biti samo jedan u nizu tamo.

avatar
deki trbic
Tuesday, 14.05.2019
07:56

Kutinjo je pogresio sto je otisao jer u barsi dokle god je tu messi i suarez nijedan navalni igrac ne moze da napreduje, dok u Realu moze

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 14.05.2019
00:59

Nece Azar proci u Realu kao Kutinjo i mnogi drugi u Barsi jer ce biti glavni igrac u timu.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 13.05.2019
17:29

Sasvim solidan novac

avatar
skr
Monday, 13.05.2019
16:56

Ovo nije dobra vest za nas. Jos su zalepili ban za transfere na godinu dana. Svakako zahvalan sam mu na titulama koje je doneo. Srecno doktore u Spaniji.

avatar
Don Carlo
Monday, 13.05.2019
16:54

Konacno, treba tu jos par pojacanja