Samo da je Brazilac, "Rosoneri" na "Nou Kampu"!

Autor: Stefan Matić
petak 26.04.2019.
10:33
Izvor: Sportske.net

Igrač Barselone igra sezonu za zaborav.

Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Italijanski klub nastavlja potragu za ofanzivcima, Leonardo se "rastrčao" svuda kako bi privoleo nekog od svojih sunarodnika u klub iz Milana.

Sa "San Sirom" su povezivani igrači poput Ričarlisona i Evertona Soareša iz brazilskog Gremija, jasno je da "Rosoneri" žele da ojačaju bočne linije naredne sezone.

Kalčomerkato piše da je u opticaju još i stara januarska meta, Leonardo ne odustaje od Malkoma koji završava svoju prvu sezonu u redovima katalonskog giganta.

Sportski direktor Milana je ponudio opciju pozajmice Brazilca u zimskom prelaznom roku, ali je Valverde odlučio da zadrži svog fudbalera zbog rotacije.

Dvadesetdvogodišnje krilo je pre godinu dana koštalo 45 miliona evra Katalonce kada su ga dovodili iz Bordoa, sigurno je da u potencijalnom transferu žele makar da budu na nuli kada se sve sračuna.

Malkom

Italijani će teško imati taj novac ako se ne kvalifikuju za Ligu šampiona naredne sezonu, ili ne odluče na prodaju svojih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 26.04.2019
17:23

zasto bi isao korak unazad u karijeri? ja bi ga poslao na pozajmicu ili da ga DORTMUND LAJPCIG kupi.

avatar
Logika i argumenti
Friday, 26.04.2019
12:43

Malom je top igrac

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
10:38

Mi novca imamo, ali, FFP nas sputava jer ga neprincipijelno primenjuju, morate da napravite razliku izmedju te dve stvari.

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 26.04.2019
16:59
avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 29.04.2019
17:19

msm da nam ponovo raspored odgovara i da se moze izboriti to ali nznm koliko zasluzujemo s ovakvim zalaganjem...da igraci nemaju ideju i da izgore u svakoj polu sansi....nznnm...pisao sam mejlove skoro svim ljudima iz sektora.....samo msm da nabedjene glave nece ni procitati iste...tako da sve nam se svodi na inspiraciju jednog igraca ili poklon bodove...msm da ce nam miha dati...za firencu nznm....i onda imamo dva zicera....msm da roma ima takmicarski mec s djenovom...atalanta s rimljanima....a torino ni ne racunam....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
11:01

Hajde da im vise ne olaksavamo i hajde da se konacno vise plasiramo tamo gde nam je mesto.