Samba! Budi se Liverpul, stižu dva Brazilca, šta zavisi od Gruje?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.08.2020.
11:25
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su u Liverpulu odlučili da malo promene taktiku...

EPA-EFE/Andre Coelho
EPA-EFE/Andre Coelho

Povezane vesti

Možda ga je prerano nazvati "novim Nejmarom", ali ga u Brazilu tako zovu i on je nešto najbliže što se pojavilo, kada je podsećanje na mladog "Neja" u pitanju. Može da igra levog napadača, ili centralnog špica, ima veliku klauzulu, ali Vasko de Gama je prinuđen da ga proda.

Momak se zove Taleš Manjo, oni koji prate brazilski fudbal već su ga upoznali, verovatno je najtalentovaniji brazilski igrač, sa 17 godina je već nastupao za Vasko u državnom šampionatu, kupu i Kopa Sudamerikana.

Probio se prošle godine, otkupna cena je 50 miliona evra, ali bi mogao da bude duplo jeftiniji. Lovci na talente poput PSV Ajndhovena, ali i Sevilja, nemački klubovi, kao i PSŽ su već uputili ponude, no Liverpul će imati prednost. Brazilac želi kod Klopa, već su ga skautirali na SP za igrače do 17 godina, kada je "Selesao" postao prvak sveta, onda se preselio u tim do 19 godina, dao tri gola u šest nastupa iako je mlađi od ostalih reprezentativac godinu dana.

Klop veruje da lagano može da ga uklopi u tim, a drugi Brazilac, doduše koji igra za Španiju, Tijago Alkantara je blizu "Enfilda".

Baner Liga Sampiona


Samo, Redsi moraju da prodaju igrače na koje ne računaju, Nabi Keita se pominje kao neko ko će otići, a Grujić kao igrač koji bi mogao da unese dvadesetak miliona u kasu, Herta je veoma raspoložena da ga otkupi.

Klop cilja i Bena Vajta iz Brajtona, ali on je teška meta posle sjajne sezone na pozajmici u Lidsu. Ipak, sve ovo pokazuje da se Liverpul prenuo, da želi da dovede dva ili tri igrača, uloži novac, nešto promeni, kako ne bi dozvolio da zaostane za rivalima koji će sve učiniti da ih zbace sa trona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Reds8c
Saturday, 08.08.2020
13:35

Kakve gluposti

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 08.08.2020
12:57

Cim je novi 'neko' , pisi propalo

avatar
Paul Kersey
Saturday, 08.08.2020
11:42

Ovaj gore na slici ima bar 26-7 godina. Šalu na stranu, klinjo je za buduće vreme ako ne propadne na klupi. Tiago je često povređen tako da je i on za klupu i to jedva. Imamo stratnih 11 i to ako ostane Vajnaldum. To neće biti dovoljno za bilo šta.

avatar
Mangus
Saturday, 08.08.2020
11:33

Odakle vam ovo? Na portlaima koji prate Liverpul se pise da alkantaru neće, jer im ne treba sad kad se keita budi, i sansu cr dobiti kurtis i eliot.
Jure levog beka norica koji ce biti zamena za robertsona i stopera kao zamenu za lovrena.
U napadu nece biti pojacanja, minamino ce dobiti vise prilike, verovatno nece prodati sacirija jer hlce da sedi na klupi a boljeg necr dobiti osim ako skupo ne plate i origi jr tu kao zamena za firmina. To je to.