Salahov naslednik na radaru Barse, ali i nekoliko velikana iz PL

Autor: Nikola Miloradović
sreda 28.03.2018.
17:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je u Rim stigao kao zamena za sjajnog Egipćanina, mogao bi da završi u Kataloniji, ali bi mogao da pođe i koracima čoveka kojeg je u Rimu i nasledio.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

Mohamed Salah je letos napustio Romu i preselio se u Liveprul, a "Vučica" je kao zamenu za Egipćanin anagžovala talentovanog turskog fudbalera Džengiza Undera.

Imao je Under slab start u italijanskoj prestonici, ali je u drugom delu sezone pronašao pravi ritam i postao je jedan od najbitnijih igrača u četi Euzebija Di Frančeska.

Ali, Rimljani bi već ovog leta mogli da ostanu bez njegovih usluga, kako je turski fudbaler na radaru nekoliko evropskih velikana.

Sportski direktor Rome Monći je priznao da je svestan interesovanja Barselone za usluge 20-godišnjeg fudbalera, ali jasno je i da "Blaugrana" nije jedina zaintersovana.

"Njegov agent ima dobar odnos sa Barsom i obavestio me je da definitivno postoji interesovanje sa njihove strane. Nismo još uvek primili nikakvu ponudu za igrača, ali me ne bi iznenadilo da ga klubovi prate. On je mlad, talentovan igrač, koji postiže gomilu golova", izjavio je Monći.

Poznato je da su minulog leta za Undera interesovanje pokazivali i Arsenal i Mančester Siti, pa se veruje da će makar jedan od ova dva kluba i ovog leta pokušati da ga angažuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SwIsTe_AmAtErI
Thursday, 29.03.2018
08:01

Under je strasan igrac.

avatar
Nepoznati korisnik
Thursday, 29.03.2018
01:09

Ne pije mi ova prica vode jer nije im potreban a se Barca toliko razbacuje sa novcom bez potrebe sumnjam sumnjam

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 28.03.2018
21:24

hahaha Under i Barsa dajte molim vas. Kad sam procitao Barselona pomislio sam na Espanjol.

avatar
mesozder
Wednesday, 28.03.2018
20:02

Monci je dobar samo kad treba da se preproda igrac