Sada je već izvesno - Pet razloga zbog kojih će Isko napustiti Real!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.12.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

I klubu je svega dosta, sukobi, nezadovoljstvo, problemi u svlačionici i sa publikom, gde leži budućnost Andalužanina?

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Izgleda da je posle šest godina, Isko veoma blizu da napusti Real Madrid. Situacija pod Solarijem se promenila, a i Perez ne želi da rizikuje sukobe sa navijačima, kao i probleme u svlačionici.

Navodno, suma je 100 miliona evra, Siti i Juve su zainteresovani, mada Juventus gleda ka Pogbi, taj transfer bi sada mogao da bude daleko posle odlaska Murinja.

Ovo su pet razloga zbog kojih Andalužanin traži da ode, po cenu da bude stavljen na transfer listu i tako se odrekne i novca koji bi mu pripao prilikom potpisa za drugi klub.

1. Prvi razlog je svakako Solari, Isko je odigrao manje od 30% mečeva od dolaska Argentinca koji ga ne vidi u timu i u ovom trenutku ne samo Sebajos, već i Asensio i Ljorente imaju prednost. Kada na to nadovežete loš odnos sa navijačima koji su listom na strani trenera, jasno je da Isko nema saveznike.

2. Nema ih ni u svlačionici, Marselo i Serhio Ramos su protiv Iska, smatraju da unosi nemir, da gleda svoj interes umesto tima, a navodno je sa Brazilcem u lošim odnosima još od vremena kada je Zidan bio trener. Ramos je uz to, prema tvrđenju lista "AS" oštro reagovao na jedan komentar od strane Iska na račun Solarija i čak rekao to treneru. Inače, Marselo i Ramos imaju istog agenta, to je Ramosov brat Rene, a Isko je odbio da mu pomenuti agent vodi računa o karijeri.

3. Najavljeni povratak Džejmsa, ali i pokušaji da se dovede Azar pokazali su Isku da on neće biti igrač oko koga će se bilo šta vrteti, što mu je bilo obećano kada je dovođen Lopetegi. Zbog toga želi da ode.

4. Siti i Juventus su klubovi koji su u mnogo boljoj poziciji nego Real, Gvardiolina igra mu odgovara, a sa druge strane, Isko je veoma polaskan rečima Alegrija da mu ne treba niko, osim ako klub ne može da dovede Andalužanina. U Juventusu on bi imao podršku kakvu je imao Morata, tačnije, navijači su verniji, privrženi igračima, svlačionica mnogo bolje funkcioniše, dišu kao tim, navodno se i kod Ronalda, Isko raspitivao o onome što bi ga čekalo.

5. I na kraju, i Real bi napunio kasu, Isko je u ovom trenutku igrač u drugom planu, Perez vodi računa o novcu, ako rezervu proda za isti novac kao i Ronalda, uz sve ranije prodaje to bi mu omogućilo da dovede, ne samo Azara već i još jednu veliku zvezdu što bi i za Real bio novi početak.

Sada je sve na zainteresovanim klubovima, Siti mora da pazi na FFP, Juve kako rekosmo ima Pogbu u planu, ali je Murinjov odlazak promenio stvari, a ako budu slušali svog trenera, njemu je Isko potrebniji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Thursday, 20.12.2018
09:15

stilom igre me dostapodseca na "onog" Fabregasa. nadam se da nece proci kao i on.

avatar
Misosesic
Wednesday, 19.12.2018
19:05

Pet razloga zbog kojih ce Isko napustiti Real.1.Od kako je prešao u Real žali se oko minutaže.2.Svaka dva mjeseca preti sa odlaskom a kad dodje prelazni rok onda se usuti.3.Kad igra u prvoj postavi jako sebično igra i samim tim jako lose.4.Puno bolje igra za Spaniju nego za Real.5.Tip igrača koji nije konstantan i mnogo varira sa formom,djeluje mi da ne radi mnogo i da misli da svojim talentom može sve bez zalaganja i rada.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 19.12.2018
18:24

Ramos tužibaba

avatar
Mirjevac
Thursday, 20.12.2018
01:23

Bas tako, ramos je ne samo tuzibaba vec nadopingovana svinja, kojoj Perez cuva ledja sa podkupkuljenim onih lopova iz UEF-e! Isko je za sve igrace iz reala institucija ne samo igrac vec institucija! Ima po neko od ovih mladih dobrih ali nisu dovoljno zza Iska, ostali su svi ispusene lule!

avatar
BocAtleti
Wednesday, 19.12.2018
14:24

Dzejms!!! E moje Sportske! Dokle, Dokle?

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 19.12.2018
14:07

Isko uopste nije u losim odnosima sa Ramosom i Marselom, posebno ne sa Marselom. Ko gleda utakmice moze da vidi kakav odnos oni imaju sa Iskom. Ovo je bas glupost koju sam procitao....

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 19.12.2018
13:03

Bas nista novo nismo naucili od ovo :DDD

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 19.12.2018
12:26

Od kako je dosao kuka zbog minutaze. A kad je trebalo da bude glavni kreator igre, lose je igrao. Na klupu i zasuci rukave. Izbori se za mesto u timu treniranjem, a ne transferom.

avatar
Dimebag Darrell
Wednesday, 19.12.2018
14:29

Lik se već 6 godina bori za mjesto i ako do sada nije zaslužio to i treba da ide.

avatar
Brazilero11
Wednesday, 19.12.2018
12:13

Nece ga Juve dovesi jer Alegri ide na kraju sezone, a ako dodje Zidan ne vjerujem da ce davati tolike pare za Iska. Siti je moguce da ga dovede ali to trenutno Gvardioli ne treba jer ima previse takvih igraca. Po meni su njegove opcije Bajern, PSZ ili neki drugi engleski tim sem Sitija ali bas ne bih znao reci koji..

avatar
Mangus
Wednesday, 19.12.2018
11:34

Bolje je da istresu pare za iska nego pogbu

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 19.12.2018
18:25

Ja iskreno nebih imao nista protiv da vam prodamo Pogbu a da mi kupimo Isca

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 19.12.2018
11:28

Pisete o Sitiju i Juventusu a juce je Sun objavio da smo mi favoriti i da smo poslali 70m.

avatar
Mad Max
Wednesday, 19.12.2018
17:14

Ако је SUN објавио, онда је то друга ствар.

avatar
Uncounquered
Wednesday, 19.12.2018
18:01

Za te pare samo potpisan dres...eventualno i jos po neki deo sportske opreme.