Sada je već izvesno - Pet razloga zbog kojih će Isko napustiti Real!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 19. decembar 2018.

  • 10:12

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

I klubu je svega dosta, sukobi, nezadovoljstvo, problemi u svlačionici i sa publikom, gde leži budućnost Andalužanina?

Sada je već izvesno - Pet razloga zbog kojih će Isko napustiti Real!
Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
Izgleda da je posle šest godina, Isko veoma blizu da napusti Real Madrid. Situacija pod Solarijem se promenila, a i Perez ne želi da rizikuje sukobe sa navijačima, kao i probleme u svlačionici.

Navodno, suma je 100 miliona evra, Siti i Juve su zainteresovani, mada Juventus gleda ka Pogbi, taj transfer bi sada mogao da bude daleko posle odlaska Murinja.

Ovo su pet razloga zbog kojih Andalužanin traži da ode, po cenu da bude stavljen na transfer listu i tako se odrekne i novca koji bi mu pripao prilikom potpisa za drugi klub.

1. Prvi razlog je svakako Solari, Isko je odigrao manje od 30% mečeva od dolaska Argentinca koji ga ne vidi u timu i u ovom trenutku ne samo Sebajos, već i Asensio i Ljorente imaju prednost. Kada na to nadovežete loš odnos sa navijačima koji su listom na strani trenera, jasno je da Isko nema saveznike.

2. Nema ih ni u svlačionici, Marselo i Serhio Ramos su protiv Iska, smatraju da unosi nemir, da gleda svoj interes umesto tima, a navodno je sa Brazilcem u lošim odnosima još od vremena kada je Zidan bio trener. Ramos je uz to, prema tvrđenju lista "AS" oštro reagovao na jedan komentar od strane Iska na račun Solarija i čak rekao to treneru. Inače, Marselo i Ramos imaju istog agenta, to je Ramosov brat Rene, a Isko je odbio da mu pomenuti agent vodi računa o karijeri.

3. Najavljeni povratak Džejmsa, ali i pokušaji da se dovede Azar pokazali su Isku da on neće biti igrač oko koga će se bilo šta vrteti, što mu je bilo obećano kada je dovođen Lopetegi. Zbog toga želi da ode.

4. Siti i Juventus su klubovi koji su u mnogo boljoj poziciji nego Real, Gvardiolina igra mu odgovara, a sa druge strane, Isko je veoma polaskan rečima Alegrija da mu ne treba niko, osim ako klub ne može da dovede Andalužanina. U Juventusu on bi imao podršku kakvu je imao Morata, tačnije, navijači su verniji, privrženi igračima, svlačionica mnogo bolje funkcioniše, dišu kao tim, navodno se i kod Ronalda, Isko raspitivao o onome što bi ga čekalo.

5. I na kraju, i Real bi napunio kasu, Isko je u ovom trenutku igrač u drugom planu, Perez vodi računa o novcu, ako rezervu proda za isti novac kao i Ronalda, uz sve ranije prodaje to bi mu omogućilo da dovede, ne samo Azara već i još jednu veliku zvezdu što bi i za Real bio novi početak.

Sada je sve na zainteresovanim klubovima, Siti mora da pazi na FFP, Juve kako rekosmo ima Pogbu u planu, ali je Murinjov odlazak promenio stvari, a ako budu slušali svog trenera, njemu je Isko potrebniji...
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari