Sada je sve jasnije, Junajted konačno dobija napadača!

Autor: Stefan Matić
petak 31.01.2020.
23:31
Izvor: Sportske.net

Da li su navijači zadovoljni?

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Cele večeri se spekulisalo, ali izgleda da ćemo u pravom Junajtedovom "fazonu" dobiti pojačanje pred istek samog prelaznog roka.

Odion Igalo bi trebao uskoro da bude ozvaničen kao novi napadač Mančester Junajteda.

Solskjer i Vudvord su dugo tražili adekvatnu zamenu za povređenog Markusa Rašforda, bilo je mnogih meta i imena, ali je ipak sve palo na igrača Šangaj Šenhua.

Po pisanju Skaj Sporta dve uprave su pronašle zajednički jezik. Igalo dolazi na pozajmicu do kraja sezone, klub iz Kine će za taj period zaraditi četiri miliona funti plus ušteda na platu fudbalera iz Lagosa.

Igalo već tri godine igra u Kini, pre toga je bio odličan u redovima Votforda, ali i Udinezea dok je nastupao u Seriji A.

Da li je tridesetogodišnjak panično rešenje ili igrač koji i dalje može da pokaže kvalitet u najjačim ligama poput PL-a ostaje da se vidi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Sunday, 02.02.2020
20:02

Kristijan Basogog,em moze biti i malo povuceniji na poziciji poluspica,em je mladji i naravno brzi,verovatno bi i malo jeftinije prosli,uprkos tome da je i ovih 4 miliona sitna svota za tim Man.Junajteda,inace Basogog je clan kineskog Henana,prakticno sam vuce ekipu.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 01.02.2020
02:08

Ništa loše ne možemo da dobijemo, pozajmica i daćemo samo 4m. Ne očekuje se ništa previše od njega tako da može da iznenadi. Srećno bratko GGMU

avatar
StefMU
Saturday, 01.02.2020
01:42

Ma dobro je samo da nam neko igra do leta, sta imamo samo 3 napadaca, ovako smo makar malo sigurniji

avatar
Benz9
Saturday, 01.02.2020
01:39

Ako ponovi partije iz Votforda, mogao bi biti solidno rješenje... Mada ne znam zašto nisu probali dovesti Bakambua koji je u Viljarealu bio odličan..

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 01.02.2020
00:42

Sigurno da je panicno ali ovo je samo prelazno rijesenje do ljeta, rijetko koji klub bi sada pusti dobro igraca sem u slucaju da se debelo preplati...

avatar
The Red Army
Saturday, 01.02.2020
03:01

Pa panicno, haaland propao zbog klauzula, i ako je pod tim uslovima, bormut odbio da proda kinga, nisu hteli ni ingsa da puste... Opet bolje i igalo nego niko, a imao je 40 golova na 100 utakmica za wotford, taman nam je on da izguramo sezonu pa na leto da se ganja mnogo bolji igrac. Solsker zna sta radi samo mnogi to ne vide!