Sada je jasno, Zidan ne želi tandem od skoro 200 miliona!

Autor: Milovan Longinov
subota 04.07.2020.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ima li dileme posle utakmice sa Hetafeom koga je Zinedin Zidan i definitivno otpisao?

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Real Madrid je u četvrtak imao možda i najteži izazov, da pod pritiskom i posle Barsinog trećeg kiksa na poslednje četiri utakmice, pobedi tvrdi Hetafe i pobegne na +4.

Real je u tome uspeo zahvaljujući sumnjivim odlukama iz VAR sobe, ali pišu se bodovi, baš kao što će se i pamtiti samo titula na kraju sezone.

Ipak, ova utakmica donela je i neke odgovore kada su u pitanju odlasci iz Madrida, odnosno, precrtani igrači kod Zinedina Zidana.

Marka danas analizira i ističe da je odsustvom Edena Azara na pomenutoj utakmici bilo idealno da se neko istakne i pokaže da može da bude plan B. Zidan je u trenutku kada je ekipi bila potrebna promena umesto Vinisijusa i Iska odlučio da ubaci Asensija i Rodriga i tako za sva vremena zatvorio vrata Geretu Bejlu i Džejmsu Rodrigezu.

Madridska javnost se slaže da su Rodrigo i Asensio položili ispit, da sa klupe donose nešto novo u igri, da je pred njima svetla budućnost, za razliku od Bejla i Rodrigeza.

Marka ističe da ne postoji ni najmanja šansa da njih dvojica ostanu u klubu, a zanimljivo, Real je za njih leta 2013. i 2014. dao oko 190 miliona evra!

Ipak, sada je jasno da su njihove najbolje godine prošle, da nemaju mesta u Realu, i samo je pitanje ko će imati novca da pokrije njihova visoka primanja i kupi ih od Madriđana.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 04.07.2020
15:13

Bejl je toliko znacajnih golova dao za Real, a oni ga i dalje tretiraju kao smece. A onda se cude zasto mu je golf vazniji od Madrida. I treba da odsedi tamo i pokupi sav kes do kraja ugovora.

avatar
Wolverine
Saturday, 04.07.2020
13:50

Ulaskom Asensia i Rodriga igra Reala se preporodila hahah. Dajte molim vas. U toj ekipi jedini koji igraju i dalje na vrhunskom nivou su Ramos, Kazemiro i Kros. Ostatak je sačuvaj Bože. Ajde i Benzema ubode koju, ali i to je šeprtljavo. Ruku na srce, boljeg i zahvalnijeg špica nemaju trenutno.